Отидете към основна версия

17 942 39

По-малко от 4 месеца до края на света

  • края на света-
  • 2012-
  • край на света

Това е хипотеза, разбира се...

Дискусиите за края на света отново набират сила след приключването на летните отпуски. Различни версии се въртят, основно в интернет пространството, като в основата на споровете е прочутия календар на маите.

Според една от хипотезите подготовката за свършека на света била започнала още през 1970 година. Тогава на земята са се заселили така наречените „деца - индиго”. Тези деца в момента са на 42 години и голяма част от тях активно участват в управлението на различните държави. Според мнението на мнозина конспиратори, "децата - индиго" са кръстоска между хора и извънземни и притежават огромни дарби.

Унищожението щяло да настъпи още с изгрева на слънцето на 21 декември 2012 г. Тогава на земята щели да започнат гигантски катаклизми и ужасяващи разрушения, вследствие на което огромна част от населението на планетата щяло да загине (Общо-взето на тази теза беше изграден не особено успешният холивудски трилър "2012" ). От апокалипсиса щели да се спасят единствено духовно извисените хора, като авторите на хипотезата не обясняват кой точно ще отсява "добрите" от "лошите".

Има и друг сценарий, според който тайните общества, обединени в една световна мафия ще успеят да вземат властта в целия свят. Тагава ще се възцари някакво робовладелско общество.

Не бива да забравяме, че е възможно гигантски астероид да удари планетата.

Съществува и тезата, че в един по-мистичен аспект Земята, като едно живо същество, ще поиска да се "отърве" от пренаселващите я хора. Според тази хипотеза на планетата могат да живеят в хармония с природата не повече от 1 милиард човека. Тук пак допираме до катаклизми - земетресения, вулкани, наводнения.

Не особено популярна е теорията за Земята като "портокалова кора". Според нея (и това се случва на всеки 12 500 години) земната кора е подобна на портокаловата и в един момент ще се приплъзне, така че полюсите ще отидат на екватора и обратно. Това, естествено, ще доведе до смъртта на по-голямата част от флората и фауната на земята.

Но, както се казва, не остана. По-малко от 4 месеца остават до пророкувания край на света. Според едно скорошно проучване, ако знаят, че идва края на света, българите ще се отдадат на ядене, пиене и секс.

Предстои да видим...

Вижте и филма на Харун Яхия, описващ в последователност събитията, които ще настъпят непосредствено, след като Слънцето изгрее от Запад:

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини