Отидете към основна версия

23 009 70

Гейша топчета за интимен фитнес за напреднали

  • вагинални топчета-
  • кегел-
  • упражнения

Вижте с какво упражненията с по-тежките вагинални топчета са полезни за сексуалния ни уелнес

Снимкa: Shutterstock

Много от нас се чувстват гузни от загубата на тонус по време на карантината. Позволихме си малко залежаване и извънреден, успокоителен сладолед. И докато тонусът на дупето, коремчето и ръцете е важен за нас и лятната ни почивка, то интимният тонус също не бива да остава на заден план - той е отговорен за голяма част от насладата и комфорта ни, пише Sexwell.

За целта в секс шоповете се предлагат гейша топчета, които са по-тежки от стандартните вагинални тежести, подходящи за дами, които вече успешно са тренирали с вагинални топчета за начинаещи и могат да се справят с новите тежести - от 125 до 200 грама. Те са красиви и нежни отвън, предизвикателни отвътре - точно като дамите, които ще се впуснат в тренировки с тях.

Ето с какво упражненията с по-тежките вагинални топчета са полезни за сексуалния ни уелнес?

1. По-добри оргазми

Когато жената получава оргазъм, мускулите на влагалището се съкращават и изпращат вълни на удоволствие по цялото ви тяло. Тазовите мускули всъщност са отговорни за тази невероятна наслада. Когато ги тренирате и поддържате във форма, ще имате още по-силни контракции по времена оргазъм, а и влагалищните стени ще са доста по-чувствителни.

2. По-стегната вагина

Както при тренировките за цялото тяло, ще забележите че колкото по-силни стават мускулите ви, толкова по-тясна ще става вагината. Това означава, че по време на секс ще усещате проникването на пениса много по-добре от преди, но и вашият партньор ще го усети също.

3. Контрол над пикочния мехур

Ако сте раждала или винаги сте имали слаб контрол над пикочния мехур, положителният ефект от кегеловите упражнения ще ви зарадва приятно. Здрави тазови мускули значи по-добър контрол над всичко, което се намира там.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 21 гласа.

Свързани новини