Отидете към основна версия

13 214 16

1/5 от британците са виждали голите снимки на Кейт

  • topless-
  • кейт мидълтън

Една пета от възрастните британци са виждали снимките на херцогинята на Кеймбридж, докато се пече без горнище, съобщава таблоидът "Сън".


Около 20 на сто от анкетираните жители на Острова са виждали снимките в интернет, а 1% са ги видели в чуждестранни списания, показва изследването на компанията YouGov сред 1600 души.

Публикуването на снимките, направени, докато Кейт била на ваканция във Франция, станаха причина кралското семейство да заведе иск срещу френското сп. "Клоусър", което първо ги публикува.

Близо три четвърти от анкетираните смятат, че решението на кралското семейство да започне дело е правилно, а 61 на сто смятат, че папаракът, който направил снимките, трябва да бъде съден.

Повече мъже, отколкото жени са видели снимките онлайн, като най-голямо любопитство са проявили хората на възраст между 18 и 24 години.

Над една четвърт от мъжете търсили снимките онлайн спрямо 15 на сто от дамите.

Изследването показало, че 47% от анкетираните на възраст между 18 и 24 години са видели снимките спрямо 32% от тези между 25 и 39 години, 14% от хората между 40 и 59 години и 7% от тези над 60 години.

Подобно изследване от миналата седмица установи, че мнозинството британци не одобряват решението на френското списание да публикува снимките на Кейт. 

 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини