Last news in Fakti

15 Септември, 2012 07:32 3 643 2

Уилям и Кейт съдят списание за topless снимки

  • кейт мидълтън-
  • topless

Британският принц Уилям и съпругата му Катрин заведоха дело срещу френското списание "Closer" за нарушаване на правото им на неприкосновен личен живот, предаде АФП.

Снимките на двойката по време на почивка в южната част на Франция показват 30 годишната херцогиня на Кеймбридж гола до кръста само по черно-бели бикини. На фотографията Кейт втрива слънцезащитно масло по гърба на Уилям.

Кралското семейство обяви, че са изключително натъжени от "гротескното" нахлуване в неприкосновеността на личния им живот, което предизвиква болезнени спомени за смъртта на принцеса Даяна.

От списанието настояват, че в снимките няма "нищо шокиращо". "Тези снимки не са шокиращи, те показват млада жена с бронзов тен по голи гърди, като милионите, които виждаме на плажовете", заяви Лоранс Пио, директорка на редакцията на френското списание.

Най-продаваният британски вестник "Сън" съобщи, че няма да публикува голите снимки на съпругата на принц Уилям Катрин, които се появиха във френското списание.

"Сън няма никакво намерение да нарушава личния живот на кралската двойка", заяви главният редактор на притежавания от Рупърт Мърдок вестник Доминик Мохан. Той допълни, че снимките на бившата Кейт Мидълтън по време на ваканция в Южна Франция не могат да бъдат сравнявани с тези на голия принц Хари по време на игра на гол билярд в Лас Вегас, които "Сън" публикува.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВИП АМГ

    0 1 Отговор
    a taka
  • 2 Народен

    0 0 Отговор
    Ще каже човек, че нас българите много ни интересува безполезното перверзно кралско семейство...