Last news in Fakti

18 Септември, 2012 09:19 2 767 2

Уволниха главния редактор на "Дейли стар" заради голата Кейт

  • topless-
  • кейт мидълтън

Главният редактор на ирландския в. "Дейли Стар" бе уволнен заради публикуването на голите снимки на съпругата на британския принц Уилям - херцогинята на Кембридж Кейт Мидълтън, предаде АФП.

Ирландската медия е единствената, която дръзна да публикува topless снимките на височайщата особа.

Решението за уволнението на Майкъл О`Кейн е било взето на спешно съвещание от собствениците на изданието - групировките Northern and Shell и Independent News and Media. В "Дейли Стар" е започнало вътрешно разследване, чиято цел е да се изясни при какви обстоятелства са били публикувани голите снимки на Мидълтън, появили се първо във френското издание "Клоузър". Според очевидци, председателят на борда на директорите на Northern and Shell Ричард Десмънд бил тъй бесен заради случилото се, че заплашил, че ще закрие "Дейли Стар".

Самият О`Кейн е настоял отново, че Кейт Мидълтън не е с нищо по-различна от която и да е друга знаменитост, следователно нейни голи фотоси могат да бъдат публикувани. "Снимките на херцогинята на Кеймбридж по голи гърди не са по-различни от тези на други знаменитости, които имаме, като на Риана или Лейди Гага. Ако не бяхме ги публикували ние, това щяха да сторят други издания. Всичко е бизнес", отбелязва уволненият главен редактор.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Петров Петров

    0 0 Отговор
    Еми всичко е бизнес, разбира се. Какво е виновен редакторът, просто търси рейтинг. Това че тая се пече гола си е нейн проблем и нейно решение. Много добре знае че е потенциална бъдеща кралица, и е 10000% ясно че я дебнат папараци на всяка крачка. Това е цената на славата.
  • 2 Петър

    0 0 Отговор
    Ма да бе.... "Independet News and Media"...
    Колко са "Индипендънт", всички виждаме !
    Смееех, смех !

    Друг е въпроса наистина - КОЛКО МОЗЪК МОЖЕШ ДА ИМАШ В ТИКВАТА, ЗА ДА ДРЪЗНЕШ ДА ПОКАЗВАШ К..ВАРЩИНИ ПРЕЗ 21-ви ВЕК ??? ...когато си наясно че мало и голямо тъпчат поквара в очите си... Т.е. ---> каква ли си мисли че може да е ползата от НАЛИВАНЕ НА ОЩЕ МАСЛО В ОГЪНЯ НА ПОКВАРАТА ?

    За мен е - НИКАКВА ! Дори напортив, такъв трябва НЕ уволнявка, АМИ НАПРАВО ЗАТВОР !!! ... щото НИЩО НА ТОЗИ СВЯТ ВЕЧЕ, НЯМА ДА МОЖЕ ДА ВЪРНЕ НЕВИННОСТТА и ЧИСТОТАТА В ДЕТСКИТЕ ОЧИЧКИ ! (след като са били извратени, опорочени) НИЩО НА ТОЗИ СВЯТ !!!

    Нооо, това явно ще е тема на разискващи ДЕЙСТВИЯ, след мноогооо години ! Може би няма да съм жив да ги дочакам ?!
    А колко Дечица дотогава ще бъдат СМАЗАНИ от безсрамието, разврата и пошлостта един Господ знае...