Last news in Fakti

25 Септември, 2012 11:30 13 211 16

1/5 от британците са виждали голите снимки на Кейт

  • topless-
  • кейт мидълтън

Една пета от възрастните британци са виждали снимките на херцогинята на Кеймбридж, докато се пече без горнище, съобщава таблоидът "Сън".


Около 20 на сто от анкетираните жители на Острова са виждали снимките в интернет, а 1% са ги видели в чуждестранни списания, показва изследването на компанията YouGov сред 1600 души.

Публикуването на снимките, направени, докато Кейт била на ваканция във Франция, станаха причина кралското семейство да заведе иск срещу френското сп. "Клоусър", което първо ги публикува.

Близо три четвърти от анкетираните смятат, че решението на кралското семейство да започне дело е правилно, а 61 на сто смятат, че папаракът, който направил снимките, трябва да бъде съден.

Повече мъже, отколкото жени са видели снимките онлайн, като най-голямо любопитство са проявили хората на възраст между 18 и 24 години.

Над една четвърт от мъжете търсили снимките онлайн спрямо 15 на сто от дамите.

Изследването показало, че 47% от анкетираните на възраст между 18 и 24 години са видели снимките спрямо 32% от тези между 25 и 39 години, 14% от хората между 40 и 59 години и 7% от тези над 60 години.

Подобно изследване от миналата седмица установи, че мнозинството британци не одобряват решението на френското списание да публикува снимките на Кейт. 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 wulkan

    0 0 Отговор
    Е, и!? С какво ми се оправи положението като научих тази "статистика"? Много важно, разбираш ли!
  • 2 Niko

    0 0 Отговор
    Англичаните са болни мозъци.Недъгава раса с манталитет на величие.

    Коментиран от #14

  • 3 selavi_bg

    1 0 Отговор
    Ами, като не искат да я гледат гола, да не се съблича гола и нямаше да я снимат. Кралска невеста, можеше да е на специален усамотен плаж,а не на обществен, те искат "Хем ...., хем душата в рая" , не става така, или едното или другото. Пък и какво ли толко можеш да видиш, нещо което го имат всички жени.
  • 4 Хи Хи

    0 0 Отговор
    Останалите 4/5 ще да са пе....си , все пак момичето е хубаво.
  • 5 optimista

    1 0 Отговор
    нико нико тъп си мойто момче не англичаните а ние сме недъгави,тъпи,гадни,зависливи,неграмотни,мързеливи и т.н ние сме си мърша и измет поголямата част от народа са така

    Коментиран от #9

  • 6 николай топалов

    1 0 Отговор
    ц.ци като ц.ци, дали нейните дали на някоя друга все едно. кват на царицара такава и на магарицата
  • 7 Nick

    2 0 Отговор
    Намерих в интернет сканиран в pdf формат този брой на списанието "Closer" само и само да видя ц.цките на принцесата, но не останах много очарован и го изтрих.
  • 8 Веско

    0 0 Отговор
    Все едно, че ц.ци не са виждали... !
  • 9 Niko

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "optimista":

    Българина нито е мързелив нито недъгав ами ти си изкарай главата от задника и не гледай наглите к...ленца по големите градове а останалите отрудени хора които работят по 10-12часа на денонощието.Един англичанин дойде да работи на това работно време и условие най-вероятно ще достигне до самоубииство. А доколкото съм тъп (доктор съм по физически науки)ако изобщо ти говори нещо това.

    Коментиран от #13

  • 10 Пешо

    0 0 Отговор
    Е, и?!
  • 11 познавач

    0 0 Отговор
    кой каквото иска да си говори - момата е харна и свястна, а тоа принц ще да е голям некадърник да не може да я заплоди още ! такова нещо иска само дълбока оран!

    Коментиран от #12

  • 12 Веско

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "познавач":

    @11 Нали знаеш лафа: 'Хубавите ябълки прасетата ги ядат'...
  • 13 fiatfan

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "Niko":

    тя като е к..ва-списанието е виновно.
  • 14 fiatfan

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Niko":

    тука си прав.но няма кой да те рабере.
  • 15 fiatfan

    0 0 Отговор
    ти си зле,братле.не мога да те обидя.американците и англичаните са калпава измет.не искам да ме обижда,но е така.нико е прав.
    даже е мек по отношение на тези изроди.
  • 16 fiatfan

    0 0 Отговор
    да ти се не види и "оптимиста".
    ние сме зле заради тези цървули и мърши,а да не пропусна и "лешояди",каквито са и циганите ..
    америка,англия и израел.