Отидете към основна версия

6 339 29

Гери-Никол яхна Бентли за рождения си ден (СНИМКА)

  • гери-никол-
  • бентли-
  • кола-
  • нова кола-
  • лукс-
  • рожден ден

Певицата е била изненадана от родителите си

Ужасно скъп подарък получи Гери-Никол от родителите си за рождения си ден, който бе преди седмица. Майката и бащата на младата певица я зарадваха с чисто ново "Бентли". Цената на подобно возило варира между 200 000 и 250 000 лева, пише HotArena.

Парите не са проблем за семейството на Гери-Никол. Родителите ѝ са доста заможни и искали да подарят на единственото си дете така мечтаната от него кола. Новата играчка на изпълнителката е пълна с екстри. Скъпарското возило блести забележително отвътре и прилича на дискотека, когато влезе в тунел.

Гери отпразнува 22-ия си рожден ден с шумно парти в курорта Св. св. Константин и Елена. На един от най-тузарските плажове в България певицата събра най-близките си приятели. Купонът започнал от обяд и приключил чак в ранни зори. На плажното парти са гаджето на Гери - Дани Илиев, както и други известни личност от хайлайфа.

Едва на другия ден Гери отскочила до Варна, за да се види с родителите си. Певицата изобщо не подозирала за подаръка, който я очаква. Тя завела семейството си на заведение, за да ги почерпи, като през това време родителите ѝ не дават индикации, че ще ѝ подарят нещо. След края на вечерята семейството пожелало да се разходят заедно из морската градина. Завели я на паркинг, на който е спряна колата, вързана с панделка.

Koгато баща ѝ дава ключовете, Гери не могла да повярва. Тя вече е горд притежател на така мечтаната от нея кола. Изпълнителката не могла да си намери място от вълнение и веднага се качила в "Бентлито", за да го пробва. Певицата не бърза да се хвали с новата придобивка, но все пак показа част от нея в профила си в Инстаграм.

Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 14 гласа.

Свързани новини