Отидете към основна версия

7 396 0

Вашият хороскоп за днес, 24.08.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Хубав старт на седмицата за Водолеите

Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Уж започвате нова седмица, а вече се чувствате уморени. Ами останете си вечерта у дома пред телевизора или пред компютъра, а най-добре прочетете някоя книга или поприказвайте с домашните, а може би още не сте излизали в отпуска.

Телец

Започвате седмицата с желание да направите много неща, само не си пилейте времето да обяснявате на околните намеренията си. Непременно прочетете пощата си, защото там може да ви чака наистина добра изненада.

Близнаци

Много ангажименти ще ви затрупат още от сутринта. Вие сте майстори на организацията, така че това едва ли ще ви притесни. По-скоро отчайващо е, че не можете да сте на всички места едновременно. Колко жалко, че не можете да се мултиплицирате.

Рак

Странно напрегнати и несигурни ще се чувствате днес заради неща, които не разбирате. Потърсете помощ и подкрепа, никога не сте сами, дори и в най-черния мрак, просто трябва да заявите от какво имате нужда.

Лъв

Днес ще сте склонни да промените непоклатимата си до момента позиция. Много ще ви вълнуват политическите игри, чак ще ви се чудят хората около вас какво ви е прихванало. Я си гледайте живота, защо не проверите офертите на туристическите агенции.

Дева

Днес сте динамични, сякаш нямате нищо общо с вчерашния замечтан човек. Пред вас ще се отворят много нови възможности, не подценявайте нито една. Изследвайте ги внимателно и едва тогава действайте.

Везни

Трудно ще се концентрирате върху сериозните неща. Днес ще ви се иска да избягате от многобройните си ангажименти. Вярвайте повече на вътрешния си глас и няма да съжалявате.

Скорпион

Благодарение на почивните дни, днес ще успеете да се справите с проблемите, които се изправят пред вас. Опитайте се да сте по-търпеливи и да проявите разбиране към хората, които схващат по-бавно. То се е видяло, че някои неща ще се правят по два пъти, тъй че – въоръжете се с търпение.

Стрелец

Уж започвате нова седмица, а вече се чувствате уморени. Ами останете си вечерта у дома пред телевизора или пред компютъра, а най-добре прочетете някоя книга или поприказвайте с домашните, а може би още не сте излизали в отпуска.

Козирог

Отпочинали и бодри започвате новата седмица изпълнени с нови идеи и хъс да се справите с нещата по-добре от всеки друг. Рутината бързо ще ви върне на земята, но не позволявайте на ентусиазма да си отиде, с него определено се работи по-лесно.

Водолей

Хубав старт на седмицата. Имате настроение и всички около вас ще го усетят. Днес вие сте двигателят на нещата, не се оставяйте в чужди ръце, а действайте. И не пропускайте да отделите специално внимание на любимия човек.

Риби

Днес ще имате проблясъци на гениалност, но под въздействието на някой друг. Сами ще ви е трудно да се справите с каквото и да е и не защото не искате, просто такива са нещата в момента.

Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 4 гласа.

Свързани новини

  • Дневен хороскоп за 04.05.2024 г.

    хороскоп от astrohoroscope.info Овен Денят преди Великден винаги е особен. Дали човек вярва или не, не е толкова важно, но цялото настроение нао ...
    днес в 07:00 ч.
    2 357
    0
  • Дневен хороскоп за 03.05.2024 г.

    хороскоп от astrohoroscope.info Овен Този ден ще събуди авантюриста у вас. И въпреки сериозното си отношение, и въпреки нуждата от резултати, ще ...
    вчера в 07:00 ч.
    2 992
    0
  • Кошмарни дни наближават за 2 зодии

    Ударите от Съдбата идват доста често напълно изненадващо и няма как да сме напълно подготвени за тях. Но въпреки това (или именно заради това) често с ...
    02.05.2024
    2 596
    1
  • Кои ще са най-щастливите дни за всяка зодия през май?

    Хороскопът за май носи важни промени и възможности за всеки зодиакален знак. От ретроградността на Плутон до преминаването на Юпитер в знак Близнаци н ...
    01.05.2024
    2 296
    2
  • Дневен хороскоп за 02.05.2024 г.

    хороскоп от astrohoroscope.info Овен Важен ден, особено за взаимоотношенията ви с околните. Може би е време да включите и търпимостта в качествата с ...
    02.05.2024
    3 096
    0