Отидете към основна версия

3 019 21

Кание Уест уринира върху наградата си Грами (ВИДЕО)

  • кание уест-
  • грами-
  • награди-
  • награда-
  • тоалетна

Рапърът се обяви против продуцентските компании и начина, по който музикалната индустрия експлоатира изпълнителите

Снимка: Shutterstock

Рапърът Кание Уест, който преди месеци съобщи, че се кандидатира за президент на САЩ, изхвърли статуетката на „Грами“ в тоалетната и уринира върху нея.

Съпругът на Ким Кардашиян продължава със серията си притеснителни и шокиращи публикации в профила си в Twitter. Една от тях е видео, в което музикантът се облекчава по малка нужда върху статуетката му от наградите „Грами“, изхвърлена в тоалетната. В надписа към видеото Уест заяви, че няма да спре дотук.

С този запис Кание продължава поредица от туитове, предизвикващи смесена реакция у феновете на рапъра. Например вчера той публикува снимка от дома си с портрет на Владимир Путин, а преди това се нарече новия Мойсей.

Преди дни Кание се обяви против начините, по който музикалната индустрия и по-конкретно продуцентските компании експлоатират музикантите, като стига до там да заяви, че те поробват изпълнителите. Той публикува всичките договори, които е сключвал с една от най-големите компании в света и призова свои колеги в индустрията да го подкрепят като се откажат от продуцентите си.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.

Свързани новини