Отидете към основна версия

1 313 2

Влизането на Хари и Меган в риалити се оказа фалшива новина

  • принц хари-
  • меган маркъл-
  • риалити-
  • нетфликс

Двойката отрече твърденията

Снимка: БГНЕС/ EPA

Принц Хари и съпругата му Меган отрекоха участието си в риалити поредица на стрийминг платформата Netflix, съобщи Контактмюзик.

"Херцогът и херцогинята няма да участват в каквото и да било риалити", заяви техен представител.

Преди дни се появи информация, че принц Хари и съпругата му ще участват в тяхна риалити сериал, който ще бъде по-скоро документален, като от Нетфликс отказаха да потвърдят. Те казаха само, че семейството работи по няколко проекта, сред които иновативна документална серия за природата и анимация за вдъхновяващите жени.

Новината за участието на Хари и Меган в риалити формат предизвика остри коментари във Великобритания. Двамата се отказаха от задълженията си в кралското семейство и се преместиха да живеят в Северна Америка - първо в Канада, след това в САЩ, уж за да избягат от намесата на медиите в живота им.

В началото на месеца стана известно, че от Нетфликс са сключили с кралската двойка договор за документални и художествени филми, както и за детски програми на стойност 112 милиона британски лири. Тогава Хари и Меган заявиха, че искат "да хвърлят светлина" върху каузи, които са важни за тях.

Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.

Свързани новини

  • Хари и Меган влизат в риалити шоу

    Британският Принц Хари и съпругата му Меган, които се отцепиха от кралското семейство, ще бъдат участници в риалити шоу на Netflix, съобщава БТА. В ...
    29.09.2020
    1 658
    9