Last news in Fakti

30 Септември, 2020 11:33 1 310 2

Влизането на Хари и Меган в риалити се оказа фалшива новина

  • принц хари-
  • меган маркъл-
  • риалити-
  • нетфликс

Двойката отрече твърденията

Влизането на Хари и Меган в риалити се оказа фалшива новина - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Принц Хари и съпругата му Меган отрекоха участието си в риалити поредица на стрийминг платформата Netflix, съобщи Контактмюзик.

"Херцогът и херцогинята няма да участват в каквото и да било риалити", заяви техен представител.

Преди дни се появи информация, че принц Хари и съпругата му ще участват в тяхна риалити сериал, който ще бъде по-скоро документален, като от Нетфликс отказаха да потвърдят. Те казаха само, че семейството работи по няколко проекта, сред които иновативна документална серия за природата и анимация за вдъхновяващите жени.

Новината за участието на Хари и Меган в риалити формат предизвика остри коментари във Великобритания. Двамата се отказаха от задълженията си в кралското семейство и се преместиха да живеят в Северна Америка - първо в Канада, след това в САЩ, уж за да избягат от намесата на медиите в живота им.

В началото на месеца стана известно, че от Нетфликс са сключили с кралската двойка договор за документални и художествени филми, както и за детски програми на стойност 112 милиона британски лири. Тогава Хари и Меган заявиха, че искат "да хвърлят светлина" върху каузи, които са важни за тях.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Fate

    2 0 Отговор
    Ако бяха влезли вероятно щяха фатално да катастрофират
    Преди да влязат
  • 2 Хари

    1 1 Отговор
    Защо разочарова мен и света....!?