Отидете към основна версия

32 793 126

Дъщерите на Стефан Софиянски го закъсаха

  • дъщери-
  • стефан софиянски-
  • ива софиянска-божкова-
  • без доходи-
  • без работа

Две от тях останаха без работа и без доходи

Коронакризата се отрази много осезаемо и на семейството на Стефан Софиянски. Освен че се заразиха с COVID-19, дъщерите му останаха и без абсолютно никакви доходи.

Голямата дъщеря на бившия кмет на София - Елена, която от седем години е инструктор по йога в елитно столично студио, остана без работа заради ограниченията, наложени от здравното министерство. През 2013 г. тя се дипломира като треньор в НСА, където специализира кинезитерапия и спортна медицина, след което започна работа в престижен йога център в столицата.

В доста по-трудно положение се оказа сестра ѝ Ива, която от известно време насам се оплаква и публично - в профилите си в социалните мрежи. Ива Софиянска остана без работа, след като свекърът ѝ Васил Божков избяга от правосъдието в Дубай заради участие в престъпна група и укриване на данъци. Мъжът ѝ Антон също беше задържан от властите през март по обвинение за пране на пари, но по-късно бе пуснат срещу рекордната гаранция от 1 милион лева.

Единствената наследничка на Софиянски, която засега успява да преживява по-поносимо трудния период, е най-малката - Димана, която завърши моден дизайн в Милано, след което защити успешно и магистратура в Берлин, а към днешна дата работи в голяма компания в германската столица, пише "Шоу блиц".

Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 59 гласа.

Свързани новини