Отидете към основна версия

9 569 70

Цветанов със специална изненада за 50 г. на съпругата си (СНИМКИ)

  • цветан цветанов-
  • съпруга-
  • рожден ден-
  • празник-
  • юбилей

Той и дъщерите му направиха деня на Деси Цветанова незабравим

Цветан Цветанов се постара рождения ден на съпругата му Деси да остане незабравим спомен за нея. Тя отбеляза своя 50-годишен юбилей, предава trafficnews.bg.

Бившият заместник-председател на ГЕРБ публикува в своята Фейсбук страница две снимки от специалния ден на своята любима, от който става ясно, че семейството са отбелязали празника сред домашния уют на жилището си, заедно с трите си дъщери София, Гергана и Василена.

Вчера беше един много специален ден за нашето семейство. Отпразнувахме 50-годишния юбилей на най-прекрасната съпруга,...

Публикувахте от Tsvetan Tsvetanov в Сряда, 27 януари 2021 г.

"Вчера беше един много специален ден за нашето семейство. Отпразнувахме 50-годишния юбилей на най-прекрасната съпруга, майка и жена. Пожелаваме си да бъдем много здрави, щастливи и все така сплотени! Нека още дълги години празнуваме тези прекрасни поводи! Обичаме те, Деси!", пише към семейните кадри Цветанов.

На един от фотосите "женското царство" са облечени в черни тоалети, докато ексминистърът носи риза и сако от туид.

На следващия кадър обаче цялата фамилия се е пременила с бели тениски, върху които са изписани интересни и едновременно с това весели щампи с пожелания в чест на рожденичката Деси.

"50 са новите 30", гласи надписа върху тези на трите момичета, а върху блузата на Деси е изписано "Най-уникалната майка, съпруга и жена на света!".

Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 18 гласа.

Свързани новини