Отидете към основна версия

4 069 14

Алекс Сърчаджиева празнува 38-ия си рожден ден

  • алекс сърчаджиева-
  • рожден ден-
  • 38 години

Актрисата бе изненадана в дома си с бутилка шампанско, триетажна торта и балони

Алекс Сърчаджиева посрещна 38-ия си рожден ден с много веселие и любими приятели, съобщава БЛИЦ. И за капак - отбелязвайки финалния епизод на хитовата медицинска поредица "Откраднат живот", в чийто последен сезон взе участие.

Актрисата, която въпреки всичко не спира да тъгува за непрежалимия си Иван Ласкин, бе изненадана по неповторим начин от две от най-близките си приятелки, една от които бившата водеща и депутат от "Атака" Калина Крумова. Колегите ѝ от сериала също не я оставиха да тъгува.

Актрисата бе изненадана в дома си с бутилка шампанско, триетажна торта и балони с цифрите 3 и 8. На влизане Алекс нямаше как да скрие силната си емоция и дори се пошегува, че е много яко да станеш на 83, обръщайки цифрите.

А под поста в социалните мрежи е получила хиляди честитки, сред които се открояваха куп известни имена, сред които това на Ненчо Балабанов, Стефания Колева, Катето Евро. "Да си жива и здрава, красавице, добро момиче, чудна майко и великолепна актрисо", написа ѝ майката на Александър Кадиев.

На финала на "Откраднат живот" пък Сърчаджиева беше изненадана от продуцента Евтим Милошев с огромен букет.

Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 10 гласа.

Свързани новини