Отидете към основна версия

7 310 40

Виктория се прибра у нас след финала на "Евровизия" (ВИДЕО)

  • виктория георгиева-
  • евровизия-
  • българия-
  • представяне

Певицата сподели, че се чувства щастлива от цялото преживяване на песенния конкурс

Снимка: БГНЕС/ EPA

Българската представителка на "Евровизия" 2021 Виктория Георгиева кацна на родна земя около 18 ч. снощи, предаде Епицентър.

"Много съм щастлива", това бяха първите думи на Виктория след пристигането ѝ у нас.

"Тази година конкуренцията наистина беше много голяма. Аз отправих моето послание към публиката, така че няма значение на кое място съм", каза още певицата в ефира на БНТ.



"Радвам се за победителите - те са много готини, автентични, различни и заслужаваха да спечелят", сподели Виктория за победителите от Италия. "Още утре се събираме с екипа и продължаваме да работим, предстои ми нова песен, така че работата не спира", обеща за феновете си още Виктория.

Почитатели и приятели на изпълнителката с нетърпение я очакваха на изхода за пристигащи на Летище София.

"Разбира се, че сме щастливи. Първо сме благодарни, че успяхме да опазим Вики и тя да отиде и да изпълни песента си в тази зала", обясни продуцентът на Виктория - Геновева Христова.

"Англия и Испания наблюдават много внимателно в момента нашето момиче. Така че, имаме каузи и мисии, за които си струва да се работи. Нашата кауза и мисия беше българският талант", каза още продуцентът.

"Не знам какво се случи с вота на публиката, но това са видели хората. За мен това е поделено място с Гърция - десето", каза още Геновева Христова.

Припомняме, че България и Гърция получиха еднакъв общ сбор от точки - 170. Виктория получи повече точки от международното жури, докато Гърция получи повече от вота на публиката, което я нареди на едно място по-високо.

Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 21 гласа.

Свързани новини