Отидете към основна версия

8 505 5

Гергана зарадва феновете с нова фотосесия

  • гергана-
  • феновете-
  • нова фотосесия

Гергана зарадва своите почитатели с нова артистична фотосесия, която реализира с фотографа Костадин Кръстев - Коко, съобщи телевизия "Планета". Много сексапил и красота лъха от кадрите, а певицата отново демонстрира своята фотогеничност. Неведнъж звездата на "Планета" е била предпочитана за рекламно лице на популярни брандове и фирми.

В новата си фотосесия Гергана разкрива перфектни форми и визия, резултат от здравословния режим, който спазва от известно време. Изпълнителката и екипът залагат на класическата цветова комбинация - черно, бяло и червено, която особено приляга на нейното излъчване.

Точно тази линия бе в основата и на видеоклипа на песента "Вкусът остава", вторият дует на Гергана с Галин. Музикалният проект определено се хареса на феновете, които го наредиха сред претендентите за "Дуетна песен" на 2012 година.

Гергана е номинирана и за "Най-прогресиращ изпълнител", тъй като през изминалата година представи много интересни проекти. През 2013 година певицата отбелязва 10 години на музикалната сцена и по този повод подготвя много специално представяне за Годишните награда.


 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини