Отидете към основна версия

3 886 5

Джош Бролин отпразнува 8 години трезвеност

  • джош бролин-
  • алкохол-
  • трезвеник-
  • трезвеност

Актьорът години наред имаше проблеми с алкохола

Снимка: БГНЕС/ EPA

Джош Бролин се похвали, че изживява най-добрия период от живота си. 53-годишният актьор, който в момента може да бъде гледан във филма „Дюн“, отбеляза осем години без алкохол с трогателен пост в социалните мрежи. На първи ноември екранният Танос публикува своя снимка, под която благодари на съпругата си Катрин Бойд, както и на всички, подкрепили го през трудния път към трезвеността, предава днес.бг.

„Трезвеността означава да знаеш разликата между егоизма и честността. Трезвеността означава способността да обичаш и да бъдеш погълнат от светлината, която свети от някой друг“, пише актьорът. Той допълва, че трезвеността означава най-накрая да обичаш, без да мислиш само за себе си. И да знаеш, че Господ е във всичко около нас.

Бролин благодари на съпругата си, с която са женени от 2016 година, за това, че е била до него по време на най-трудните и най-хубавите мигове от живота му. Актьорът споделя, че Бойд е отбелязала поредната година без алкохол за съпруга си, оставяйки му бележка заедно с колаж на децата им. Джош заяви, че именно четирите му наследници са причината да се откаже от порока.

Бролин и Бойд имат две дъщери – 3-годишната Уестлин и 10-месечната Чапъл Грейс. Актьорът също така е баща на две по-големи деца – Идън и Тревър, които споделя с бившата си съпруга Алис Адир.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.

Свързани новини