Отидете към основна версия

3 071 6

Снимка на Тръмп е част от празничната украса на Байдън в Белия дом (СНИМКИ)

  • коледа-
  • украса-
  • коледна украса-
  • празници-
  • байдън-
  • белия дом

Джил Байдън и екипът от Белия дом украсиха традиционно сградата за празниците

Снимки: БГНЕС/ EPA

Сред типичните висулки, камбанки, гирлянди и меденките на коледното дърво на семейство Байдън има снимка на Доналд Тръмп.

Белият дом е украсен пищно и осветен за Коледа в традиционен стил. Има копие на сградата, изготвено от меденки, поставени са коледни чорапи с имената на внуците на Байдън, за представянето на журналистите масата беше подредена празнично.

Това, което задържаше най-много погледите в украсата, както обичайно под контрола на първата дама Джил Байдън, бяха малките детайли, напомнящи за предишните обитатели. Снимката на семейство Тръмп е между другите президентски двойки, които красят едно от коледните дървета. Изложени са и поздравителни картички, подписани от бившия обитател на Овалния кабинет. И то въпреки различията и неразбирателството между сегашния и предишния президент.

От Белия дом подчертаваха силно участието на Джил Байдън в подготовката за празниците, предава БТА. Може би така насочваха към различията ѝ с Мелания Тръмп, която нямаше никакъв интерес към украсата за Коледа и Нова година, както стана ясно от тайно направен аудио запис. На записа се чува как съпругата на Доналд Тръмп не харесвала много тези украси и дори казва "На кого му пука за тези коледни неща".

Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 4 гласа.

Свързани новини