Отидете към основна версия

10 646 12

Бразилски дупета всяха смут в самолет (ВИДЕО)

  • самолет-
  • дупе-
  • бразилско дупе-
  • полет-
  • операция

Жени с навирени дупета на борда на самолет станаха сензация в мрежата

Илюстративна снимка: Shutterstock

Пътничка в самолет засне уникална комична ситуация, при която се оказа обградена от няколко жени, които правели всичко възможно да не си седнат на местата, пише БЛИЦ.

Андреа Галегос пътувала от Маями, Флорида, когато се оказала в компанията на три жени. Те очевидно току-що се били подложили на пластична операция, за да се сдобият с т.нар. „бразилско дупе“.

„И така, качих се на самолета днес и всички, седящи около мен, са имали операция. Тези жени не се познаваха. Не забравяйте, дами, че ако ще си правите „бразилско дупе“, трябва да помислите и за пътя обратно. Пригответе си нещо удобно за коленете“, пише тя към абсурдните кадри в TikTok.

В клипа с над 14 млн. гледания жените до нея се подпират на облегалките. Те седят наобратно като задните им части стърчат нагоре. Трета жена, намираща се отзад, лежи с лице надолу върху цялата редица от седалки.

В коментарите Андреа обяснява, че полетът е продължил три часа.

„Говорих с трите жени преди излитането. Те нямаха проблем да говорят за възстановяването си, показваха снимки от преди операцията и т.н. Те трябваше да седнат и да сложат коланите за излитането и кацането, но когато лампичката за колана не беше включена, стюардесите ги оставяха да седят така", пише тя.

Някои коментиращи посочват, че би ги било срам да седят на коленете си през целия полет. „Аз съм стюардеса и често виждам такива жени на полетите от Маями“, посочва една от тях.

Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 28 гласа.

Свързани новини