Отидете към основна версия

12 677 17

Туристка се оплака от кошмарно пътуване до Доминикана

  • доминикана-
  • доминиканска република-
  • туристи-
  • туризъм

Екскурзията на руската туристка била провалена заради тълпите хора в южноамериканската страна

Снимка: Shutterstock

Рускиня отиде на почивка в Доминиканската република и се оплака от тълпите туристи в курортите на страната. Руската пътешественичка отпътувала за Доминиканската република през януари. Тя сравни броя на туристите в курортите на страната с природно бедствие, пише pochivka.blitz.bg.

За билет за двама до екзотичната страна, жената плати 193 хиляди рубли, което се равнява на близо 4400 лв. Цената включва 10-дневен ол инклузив престой в хотел и самолетен билет.

„Често почивах в Доминиканската република, това е една от любимите ми страни. Но това, което се случва тази година, е просто кошмар", оплака се тя от тълпите от хора.

Туристката сподели, че заради големи наплив от хора, настаняването в хотела е отнело почти 3 часа.

Според рускинята голямото търсене на курортите в страната през януари се дължи на факта, че Египет и Турция в момента са извън сезон, а почивките в Мексико струват на почиващите много повече, отколкото в Доминиканската република.

Туристката призна, че въпреки отличните плажове и красивото време, не може да се наслади пълноценно на почивката си.

„Има много хора навсякъде. Освен това на всеки десет минути при вас идват търговци на сувенири, което е много обезпокоително“, възмущава се жената.

Пътничката също съжалила, че е отишла на една от екскурзиите с разходка с катамаран. "Беше ужасно! Огромни тълпи, опашки, много яхти и кораби. Никога не съм виждала това преди. Сега наистина си струва да се въздържате от пътуване, за да не харчите пари и да не разваляте впечатлението“, заключи тя.

Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 27 гласа.

Свързани новини