Last news in Fakti

9 Февруари, 2022 15:53 12 645 17

Туристка се оплака от кошмарно пътуване до Доминикана

  • доминикана-
  • доминиканска република-
  • туристи-
  • туризъм

Екскурзията на руската туристка била провалена заради тълпите хора в южноамериканската страна

Туристка се оплака от кошмарно пътуване до Доминикана - 1
Снимка: Shutterstock

Рускиня отиде на почивка в Доминиканската република и се оплака от тълпите туристи в курортите на страната. Руската пътешественичка отпътувала за Доминиканската република през януари. Тя сравни броя на туристите в курортите на страната с природно бедствие, пише pochivka.blitz.bg.

За билет за двама до екзотичната страна, жената плати 193 хиляди рубли, което се равнява на близо 4400 лв. Цената включва 10-дневен ол инклузив престой в хотел и самолетен билет.

„Често почивах в Доминиканската република, това е една от любимите ми страни. Но това, което се случва тази година, е просто кошмар", оплака се тя от тълпите от хора.

Туристката сподели, че заради големи наплив от хора, настаняването в хотела е отнело почти 3 часа.

Според рускинята голямото търсене на курортите в страната през януари се дължи на факта, че Египет и Турция в момента са извън сезон, а почивките в Мексико струват на почиващите много повече, отколкото в Доминиканската република.

Туристката призна, че въпреки отличните плажове и красивото време, не може да се наслади пълноценно на почивката си.

„Има много хора навсякъде. Освен това на всеки десет минути при вас идват търговци на сувенири, което е много обезпокоително“, възмущава се жената.

Пътничката също съжалила, че е отишла на една от екскурзиите с разходка с катамаран. "Беше ужасно! Огромни тълпи, опашки, много яхти и кораби. Никога не съм виждала това преди. Сега наистина си струва да се въздържате от пътуване, за да не харчите пари и да не разваляте впечатлението“, заключи тя.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 27 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 НА(......)

    29 2 Отговор
    ВИНАГИ ПРОБЛЕМ СА БИЛИ ХОРАТА😤КАКТО КАЗВА ТЯХНИЯ „СТОМАНЕН ” 😂РЪКОВОДИТЕЛ☝
  • 4 Стаматка убавата

    27 5 Отговор
    Ми стой си у къщи, ма....
  • 5 Тоа па

    10 17 Отговор

    До коментар #2 от "Антимаймуна":

    Руснаците са бедни.Живеят в колиби и землянки.Возят се на талиги теглени от дръглави кобили.Ядат суха шума и пият сок от ферментирали картофи.С една дума,нема начин да са те !
  • 6 Черен хумор жалко че няма да

    17 6 Отговор
    Може тази жена да ми прочете коментара надявам се на чудо отнася се до всички руснаци които мислят така.СЛЕДВАЩИЯТ ПЪТ ДА ПОЧИВА В
    Припять (город)
  • 7 Ха ха ха🤣

    18 5 Отговор
    Тази ще разбие мита зт "платежоспособните" рашъни. На всичкото отгоре и го прави публично. € 1120 за 10 дни ол инклузив + самолетни билети отиване/връщане до Москва и казва скъпо!?!?!?! В нормален курорт, за тази цена може да ѝ осигурят само палатка до (не на самия) плажа...
  • 8 Еразъм

    18 9 Отговор
    Абсолютно права е жената! Човек като ходи някъде на почивка очаква спокойствие, а не тълпи от куцо, кьораво и сакато да му се разхождат по мазолите.

    Коментиран от #9, #13

  • 9 "Комсомолская правда"

    18 5 Отговор

    До коментар #8 от "Еразъм":

    в безлюдната руска тайга има такава екстра там няма наплив на туристи какво е търсила
    във Доминикана

    Коментиран от #11

  • 10 МИ ТУРИСТКАТА ДА СА ОБАДИ

    6 3 Отговор
    НА ОМОН ИЛИ СИНИТЕ БАРЕТИ ДА ИМ КАЖЕ ЧЕ Е В БЕДСТВИЕ И ОНИЯ ША ДОЙДАТ ЗА НУЛА ВРЕМЕ ДА ПОРАЗРЕДЯТ ТЪЛПИТЕ С НЯКОЛКО ПЪЛНИТЕЛЯ ОТ АК 49.....
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Гочето

    6 1 Отговор
    Не ми дреми за това същество,датата за плащане на ток,вода,домоуправител,Интернет и телефон наближава.
  • 13 Ами да

    6 0 Отговор

    До коментар #8 от "Еразъм":

    В Сибир няма куцо кьораво и сакато...
    Да си ходи там руската матрьошка....
    Чий го търси в Доминикана
    Аре вън с претенцийте..!!!!
    И на Марс ще й е спокойно
  • 14 Путлер

    6 1 Отговор
    На тия все им е криво нещо,
  • 15 Точно по тази

    2 2 Отговор
    Причина не съм стъпвал на никакъв плаж 15 години. Нито в България нито в чужбина. Само по планини и язовири на каравана. Ако е живот и здраве , тая година смятаме да посетим Сиера Невада в Испания

    Коментиран от #17

  • 16 Гост

    1 0 Отговор
    Страхотна инфлация в Русия. 193 000 рубли са 4400 лева.
  • 17 човек на 9000 км от БГ

    1 0 Отговор

    До коментар #15 от "Точно по тази":

    Ти откри топлата вода, че в България не става по плажовете. То има ли изобщо българи които още ходят там..? Ти сигурно си последният или 1 от последните който е спрял да го прави. В Испания навсякъде е пълна мизерия, но за сметка на това много скъпо. Но ти защото си много умен обясняваш тук все едно другите сме някакви аборигени и можеш да предизвикаш само смях с това за Испания. За язовирите някак си се досетил, ама то това и 4 годишно дете може да се досети, че с каравана по планините и езерата е спокойно.. изобщо не виждам кой може да научи нещо от коментара ти..