Отидете към основна версия

5 091 17

Анн Джи пропищя от ММА боец

  • анн джи-
  • певица-
  • мма боец-
  • измама

Певицата се доверила на спортиста, защото го познавала отдавна

MMA боец измами певицата Анн Джи, като и отмъкна с лекота хилядарка под предлог, че ще ѝ уреди реклама в интернет, ожали се пред „Телеграф“ самата тя.

Хубавицата се доверила на спортиста, защото го познавала отдавна. Двамата тренирали в една и съща зала и се движили в едно обкръжение. На мацката дори и през ум не и минавало, че е възможно момче, и то спортист, да прибегне до такава долна измама.

Изпълнителката получила предложение от спортиста Антонио Бушев, че той може да ѝ помогне да развие рекламна кампания в нета. Момчето ѝ обяснило, че има екип от хора, които много разбират от това, и така се договорили за конкретна сума, която певицата трябвало да преведе по банков път. Анн Джи не се усъмнила, дори когато Антонио ѝ дал сметка на трето лице, за да преведе сумата.

"Става дума за 1000 лв. Аз съм събирала тези пари специално, за да ги инвестирам в реклама, бяха предназначени за това, за мен това не са малко пари, за които да махна с лека ръка. Много жалко, че в българския MMA влизат такива слаби, без капка мъжко достойнство момчета“, жалва се певицата.

В момента, в който изпратила сумата, MMA новобранецът си изпарил, рекламният пакет, за който блондинката заплатила, така и не се активирал. След като се опарила негови съотборници разкрили на красавицата, че хитрецът всъщност се увлича по хазарта и парите и най-вероятно са отишли в тази посока, писа "Телеграф".

Поставете оценка:
Оценка 4 от 13 гласа.

Свързани новини