Отидете към основна версия

6 397 25

Нинова вкарва Любо Нейков в политиката?

  • корнелия нинова-
  • бсп-
  • любо нейков-
  • политика-
  • актьор

Продуцентът и актьор е в приятелски отношения с лидера на БСП

Нова дружба се е зародила на звездния небосклон у нас. Оказа се, че Любо Нейков открито симпатизира на шефката на БСП Корнелия Нинова, пише HotArena.

Преди няколко дни комикът присъства на прием, даден от нея в столично арт кафене по случай 24 май. Появата на актьора на организиран от лидерката на столетницата прием подбудили съмнение сред редиците на социалистите дали Нейков няма да се присъедини официално към БСП. Последните дни партийните им списъци се разширяват и към тях се вливат по-ексцентрични личности, сред които и моделът от нигерийски произход Дейв Майл.

Досега Любо не е заявявал открито партийните си пристрастия, нито е изявявал намерение да се занимава сериозно с политика. След провалът на най-новия му проект "Дъ Шоуто" обаче, много е възможно комикът да реши да смени радикално курса и да се впусне в съвсем ново начинание, писа „Ретро“.

Актьорът още не е преживял позора от ниския рейтинг на пародийното предаване, което бе свалено от ефира на bTV, където издържа по-малко от месец след жестоки критики от страна на аудиторията.

Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 25 гласа.

Свързани новини