Отидете към основна версия

6 907 17

Нови подробности за сватбата на Джизъса

  • благой георгиев-
  • джизъса-
  • сватба-
  • булка-
  • подробности

Пищната сватба на двойката прикова погледите от близо и далеч и дълго време ще се говори за нея

Сватбата на годината - само така може да бъде наречена церемонията, при която бившият футболист Благой Георгиев се ожени за новата си любима Полина Спасова. Влюбената двойка се врече пред свидетели и Бог на 25 юни в параклис във Велинград, а след церемонията купонът се пренесе в хотел в града, който е собственост на родителите на булката, пише Уикенд.

Сватбата започна в 18 часа и продължи няколко часа след полунощ. За църковния брак булката бе с дизайнерска рокля за 12 000 евро, която бе поръчана специално от Дубай и пристигна седмица преди сватбата. Тоалетът ѝ се допълваше от дълго було, а Благой бе в стилен костюм, чието сако е в същия цвят, като роклята на булката. 26-годишната красавица бе на седмото небе от щастие и видимо се забавляваше в паметния ден, като усмивката не слизаше от лицето ѝ.

Двойката коментира слуховете, че ще стават родители. „Това не е вярно, поне не в този момент. Поли не е бременна. Искаме да имаме деца, като всяко семейство, но все още не е бременна - то си личи, че няма корем. Но много скоро това може да се промени“, признал Благо пред репортер на изданието.

Благой Георгиев разкри официално за връзката си с красавицата през май. Преди това той беше обвързан с известната плеймейтка Златка Райкова. Двамата бяха заедно от 2018 г. и имат един син, който също се казва Благой. Въпреки че непрекъснато двойката публикуваше снимки в социалните мрежи, на които изглеждаха влюбени и щастливи, явно са имали непреодолими различия, защото изненадващо се разделиха в началото на тази година. „Стремя се да запазя добри отношения със Златка, имаме заедно едно прекрасно дете. Истината е, че просто се влюбих. В нито един момент не съм лъгал – нито нея, нито Поли. Смятам, че постъпих честно”, казва Георгиев.

За бившия футболист това е втора сватба. По време на престоя си в Русия като футболист, той се венча за танцьорката Есмер Омерова. Георгиев има по един син от Златка и Есмер, а преди това бившата гимнастичка Христина Витанова го дари със син и дъщеря - Йоана и Давид. Двойката няколко пъти се разделя и събира, но така и не стигна до сватба, а най-набожният ни футболист смята, че така е трябвало да стане, защото е чакал точната жена и я е намерил в лицето на Полина. „Вече приключвам с браковете”, категоричен е щастливия младоженец.

Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 8 гласа.

Свързани новини