Отидете към основна версия

11 134 18

В "На кафе" пият от сутринта

  • на кафе-
  • гала-
  • алкохол

Тези дни в студиото се появиха градусови напитки, освен обичайните кафе, чай и вода

В "На кафе" явно не се притесняват да употребяват алкохол и в по-ранни часове, когато има повод. Разбира се, това стана ясно, след като пред коментаторите, начело с водещата Гала, тези дни се появиха и градусови напитки, освен обичайните кафе, чай и вода.

На 8 ноември изненадващо на масата на панела имаше чаши с кехлибарена течност, която изглеждаше като уиски. Поводът май беше Архангеловден. Възможно е почерпката да е от Ангелин Балсамаджиев, сина на обичания актьор Иван Балсамаджиев. Ангелин от години е част от екипа на предаването ,,На кафе" и съвсем очаквано Гала не пропусна да го поздрави за именния му ден.

Нищо чудно тъкмо той да е разлял уиски в няколко чаши, за да се почерпят колегите за негово здраве, предположиха зрители. Не всички пиха, което все пак бе трудно да се проследи. Видя се обаче, че чашата пред Кристина Патрашкова вече бе празна, когато с колегите ѝ коментираха имението на Джеръми Айрънс.

Във вторник, на 15 ноември, пак се появи алкохол на масата на панелистите. Предвидливо бяха скрили етикетите на зелените бутилки пред коментаторите, но и така стана ясно, че май са бири. Изборът сигурно има общо с парчето "Петък вечер" към представлението със същото заглавие, което Христо Пъдев гост-коментатор в предаването и участник в двата проекта, представи, пише "Уикенд".

Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 21 гласа.

Свързани новини