Отидете към основна версия

6 012 12

Порнозвезда се похвали, че е изкарала $3,2 млн. от изявите си в интернет

  • кацуми-
  • порноактриса

Оказва се, че някои хора наистина изкарват сериозни пари от порнография

Порнозвездата Кацуми направи любопитно признание пред своите последователи в Twitter, заявявайки, че е изкарала $3,2 млн. от изявите си в интернет.

Актрисата от филмите за възрастни често се продуцира сама, като споделя съдържание в платформите за порнография, където се предлагат абонаменти.

Междувременно тя съвсем не е най-популярният артист в бранша, така че тенденцията все повече порнактриси да избират подобна солова кариера изглежда обяснима.

Големите компании през годините се постараха да прогонят някои от големите си таланти с прекалено ниското заплащане. Небезизвестната Мия Халифа дори признава в различни интервюта, че е изкарала едва няколко десетки хиляди долара от годината, която прекара в бранша, въпреки че се превърна в глобален феномен.

В миналото бе истинско събитие, ако актьор от порното се превърне в милионер, докато днес възможностите им са доста по-големи. Статистиката на PornHub за 2022 г. показва, че потребителите са увеличили почти двойно търсенето на риалити съдържание в сравнение с година по-рано.

Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 11 гласа.

Свързани новини