Last news in Fakti

2 Януари, 2023 11:18 5 978 12

Порнозвезда се похвали, че е изкарала $3,2 млн. от изявите си в интернет

  • кацуми-
  • порноактриса

Оказва се, че някои хора наистина изкарват сериозни пари от порнография

Порнозвездата Кацуми направи любопитно признание пред своите последователи в Twitter, заявявайки, че е изкарала $3,2 млн. от изявите си в интернет.

Актрисата от филмите за възрастни често се продуцира сама, като споделя съдържание в платформите за порнография, където се предлагат абонаменти.

Междувременно тя съвсем не е най-популярният артист в бранша, така че тенденцията все повече порнактриси да избират подобна солова кариера изглежда обяснима.

Големите компании през годините се постараха да прогонят някои от големите си таланти с прекалено ниското заплащане. Небезизвестната Мия Халифа дори признава в различни интервюта, че е изкарала едва няколко десетки хиляди долара от годината, която прекара в бранша, въпреки че се превърна в глобален феномен.

В миналото бе истинско събитие, ако актьор от порното се превърне в милионер, докато днес възможностите им са доста по-големи. Статистиката на PornHub за 2022 г. показва, че потребителите са увеличили почти двойно търсенето на риалити съдържание в сравнение с година по-рано.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гледал съм

    14 2 Отговор
    Нейните дълбоки гърленки
  • 2 Зевзек

    14 7 Отговор
    И тя като нашият Козлодуец изкарва пари от Интернет тролене по форумите.

    Коментиран от #5, #8

  • 3 6937

    23 3 Отговор
    Факти рекламира порното. Нормално за сайт, който репродуцира Дойче Веле.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Забелязъл

    10 1 Отговор

    До коментар #2 от "Зевзек":

    Така е ГРАД КОЗЛОДУЙ троли и по другите форуми на медиите явно си изкарва пари за още една пенсия и от ТЕЛК взема какво ще му е ?
  • 6 12345

    9 1 Отговор
    Колко порене е видяла за тези 3 милиона, не всеки го може. Евала, рибок
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Фактолог

    13 0 Отговор

    До коментар #2 от "Зевзек":

    ,,Козлодуеца" е служебен Ник на сайта.Използват го ,като катализатор за активиране на коментарите....Факт е ,че ползват още няколко и със сигурност един от тях е на ,,Последният софиянец"...
  • 9 Роза

    9 1 Отговор
    Колкото и пари да изкара,остава си проститутка и толкоз!За мен "долни" хора са всички,които изкарват хляба си с долните си части!

    Коментиран от #10

  • 10 П. Георгиев

    7 6 Отговор

    До коментар #9 от "Роза":

    Професия като всяка друга. Поне се знае колко е изкарала и по какъв начин. Не е извършила престъпление и не ви пречи на вас лично. Щом има търсене ще има и предлагане. В много други професии има доста по долни занимания с много по малки дивиденти.

    Коментиран от #11

  • 11 БСП на Бунището

    7 0 Отговор

    До коментар #10 от "П. Георгиев":

    Ми порнографията в нашето НС е по- слабо платено...От трибуната се карат,а вечерта седнат заедно,та се напият...
  • 12 Анна Маняни

    2 0 Отговор
    Банка Ваджайна по италиански,или
    ЧаталБанка по новотурски..