Отидете към основна версия

5 348 27

Жана Бергендорф спря наркотиците, но се пропи

  • жана бергендорф-
  • наркотици-
  • алкохол-
  • депресия

Певицата отново изпаднала в тежка депресия

В тежка депресия е изпаднала Жана Бергендорф, разкриват хора от обкръжението ѝ. За да си стъпи на краката, тя е започнала да търси утеха в чашката. „Сега наистина не се дрогира, но за сметка на това пие като руски казак – сигурно по бутилка на ден“, споделят изумени колеги на рокаджийката.

Жана почти нямала ангажименти и приходи и се съгласявала да пее по партита за по 200-300 лева. Често нямала пари дори да си плати тока. Бергендорф загубила всякакъв живец и карала на принципа „Ден да мине, друг да дойде“.

Занемарила дори външния си вид. Приятелите ѝ били учудени, че ходи облечена в някакъв шантав стил между клошарска мода и грънч – сякаш току-що изскочила от казана за боклук. Често дрехите ѝ били напълно несъчетаеми и неизгладени, но тя изобщо не се притеснявала.

Казвала, че обмисля проекти и не се интересува как изглежда. От нерви започнала да качва кила и стрелките на кантара вървели стремглаво към 100. Това също нямало значение за певицата. Жана била категорично против диетите, пише "Уикенд". Вярвала че може да отслабне и от само себе си, ако не живее под стрес.

Уви, в живота ѝ се случвали все неща, които я травмирали. Вместо да печели нови приятели, губела стари.

Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 17 гласа.

Свързани новини