Отидете към основна версия

14 013 0

Дневен хороскоп за 11.02.2023 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Вижте какъв ще бъде съботният ден за всяка зодия

Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Достатъчно смели и решителни сте да постигнете целите си. Способни сте да накарате другите да ви повярват и да ви последват дори. Просто действайте, не губете инерция в празни приказки.

Телец

Не се безпокойте за каквото и да било! Или имаш контрол над него, или не. Ако имате – действайте. Ако ли не – махнете с ръка. Не хабете енергията си за тревоги.

Близнаци

Ще се чувствате най-удобно на място, където царят хармония и красота. Няма да е лесно да го откриете, но нищо не ви пречи да го създадете сами. Така поне със сигурност ще получите каквото искате.

Рак

Имате богато въображение. Използвайте го, за да разкрасите света около вас. Ако пък някой у вас - майка, баща, тъща, свекърва не ви позволява да рисувате по стените, има и други начини за постигане на ефекта, само не се отказвайте.

Лъв

Ще се чувствате удобно на място, където всичко си е по местата и ви дава не само усещане за сигурност, но и някакъв смисъл. Макар да ви се иска да сте различни и оригинални, ще постъвате и ще мислите твърде традиционно.

Дева

До обяд ще сте леко раздразнителни, защото няма да успеете да видите и чуете всичко, което ви се иска. Следобед ще уталожите нервността и ще успеете да постигнете хармония около себе си.

Везни

Склонни сте повече да говорите и да се занимавате със странични неща, отколкото да обърнете истинско внимание на партньора си. Поне днес нарушете тази тенденция, защото май връзката ви започва да се пропуква.

Скорпион

Ще се наложи да говорите много повече от обикновено. Ще се окажете в центъра на няколко информационни потока и това може да ви завърти в една въртележка, от която няма измъкване. Май ще трябва да се научите да казвате "не".

Стрелец

Важно е днес да сте максимално съсредоточени. Изпратете емоциите в най-забутания ъгъл на съзнанието иначе рискувате да провалят всичките ви планове. Вземете мерки, докато не е станало късно.

Козирог

Още не е настъпил активният момент да действате. Засега просто наблюдавайте и анализирайте фактите. Изводите ще можете да си направите съвсем скоро.

Водолей

Действията ви ще са доста странни и хаотични. Дано имате някакъв план, че по този начин нищо няма да постигнете. Поне събирайте информацията, която идва при вас по най-невероятни начини.

Риби

Насочили сте цялата си енергия, за да спечелите допълнително средства - парични или други. Мислете мащабно, не се оставяйте нечии общо взето логични думи, да ви заблудят.

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 11 гласа.

Свързани новини

  • Дневен хороскоп за 02.10.2024 г.

    хороскоп от astrohoroscope.info Овен Ще се притеснявате прекалено много и без никаква видима причина. Всъщност страхът от провал или от нещастие ...
    днес в 07:00 ч.
    661
    0
  • Дневен хороскоп за 01.10.2024 г.

    хороскоп от astrohoroscope.info ОвенЗапочнете този месец със структуриране. Дайте си време, не бързайте за започвате нови неща, най-напред подредете о ...
    вчера в 07:00 ч.
    4 673
    0
  • Дневен хороскоп за 30.09.2024 г.

    хороскоп от astrohoroscope.info Овен Днес е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота. Отношенията ви с околните може да са малко п ...
    30.09.2024
    4 166
    2
  • Дневен хороскоп за 29.09.2024 г.

    хороскоп от astrohoroscope.info Овен Днес ще получите хиляди комплименти. Сваляйте отвреме-навреме розовите очила, за да не се главозамаете. Не ...
    29.09.2024
    4 236
    0
  • Какво да очаква всяка зодия през октомври според астролога Влад Рос

    Всеки тайничко иска да знае какви изненади му е подготвила Съдбата. Именно заради това мнозина следят хороскопа си. Известният украински астролог В ...
    28.09.2024
    5 873
    1