Отидете към основна версия

10 043 45

Канадка печели луди пари, като изработва бижута от сперма

  • бижута-
  • сперма-
  • находчивост-
  • луди пари

Благодарение на находчивата си идея 33-годишна жена печели около 405 хиляди долара годишно

Жителка на Канада изненада потребителите на интернет с нестандартното си хоби. Аманда Бут изработва необичайни бижута, вграждайки в тях една специална съставка - сперма.

Благодарение на находчивата си идея 33-годишна жена печели около 405 хиляди долара годишно, пише woman.bg. Творенията си Аманда споделя на профилите си в социалните мрежи Instagram, TikTok и Facebook.

@amandaldbooth

Thank you to everyone so far and for all my future peeps to come 😉❤️

♬ Unholy - Sam Smith & Kim Petras

Колекцията ѝ включва обеци, гривни, висулки, брошки, ключодържатели и всякакви фигурки и аксесоари по поръчка. Най-голямото творение на Бут досега, е яйце от сперма, което е с размерите на кокоше яйце: „Клиентът искаше обикновен експонат, който да постави на рафта. Искаше яйце с размерите на голямо пиле“, разказва художничката в TikTok.

Спермата не е единствената съставка на накитите. Първата стъпка за направата им е изсушаване на биоматериала. След това Аманда го смила на прах и го смесва с полупрозрачна глина. От получената смес тя извайва изделията.

Откъде създателката на бижутата взима спермата за тях, не става ясно. Това обаче изобщо не пречи на огромното желание на потребителите да се сдобият с такова бижу. Цената на едно варира от 100 до 300 канадски долара.

А вие бихте ли си купили такова бижу?

Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 37 гласа.

Свързани новини