Отидете към основна версия

23 086 42

Мирослав се извини на Мария с палат в „Бояна“ (СНИМКА)

  • мирослав соколов-
  • мария-
  • певица-
  • нов дом-
  • извинение

Бизнесменът е взел под наем луксозния дом и ще плаща 6000 евро на месец

Миро Дзвера е наел къща с басейн в баровския квартал „Бояна“, а фолкпевицата Мария вече показа как пие вино с гледка към двора. За удоволствието бизнесменът ще плаща 6 хиляди евро на месец.

Имотът е близо до Киноцентъра, а съсед на новодомците е скандалният бизнесмен Димитър Ламбовски, бивш депутат от НДСВ. През 2020 г. той отново стана център на медийното внимание, след като по време на живо предаване от протестите се видя как си говори дружески с Христо Иванов от „Да, България“ и го уведомява, че някой се е обадил на Маджо.

Според „Уикенд“, къщата, наета от Мирослав и Мария, също е собственост на Ламбовски, но имотът се водел на негов доверен човек заради дълговете към банки, които ексдепутатът е натрупал. Дали това обаче наистина е така, не е ясно.

Съседи на Мара и съпруга ѝ в „Лозенец“ смятат, че те са се изнесли от жилището си заради конфликт със съседи – адвокати. Именно те подали сигнал на 112 в нощта на 21 март, когато полицаи от 4-то РПУ арестуваха Мирослав за побой над любимата си.

Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 47 гласа.

Свързани новини