Отидете към основна версия

4 897 7

Ева Лонгория показа зашеметяващо тяло по бански (СНИМКА)

  • ева лонгория-
  • секси-
  • актриса-
  • басейн-
  • бански

На близо 50 години актрисата затвърди славата си на секссимвол

Снимка: БГНЕС/ EPA

От вече 20 години Ева Лонгория излъчва невероятен чар и сексапил и не смята да забавя темпото. Ева остава една от най-красивите актриси на нашето време. Появявайки се на екраните през 2004 г. в първата серия на "Отчаяни съпруги", тя веднага стана любимка на публиката.

Не е изненадващо, че много фенове се интересуват от това как Лонгория успява да поддържа красотата на тялото си и да изглежда великолепно на нейните почти 50 години, пише jenata.blitz.bg.

Актрисата няма особена тайна. Подобно на много други жени, тя редовно се занимава със спорт и се придържа към правилното хранене. Благодарение на тази фигура куп млади красавици завиждат на Лонгория.

През изминалите дни латино актрисата публикува онлайн кадри от почивката си в Испания. Звездата от "Отчаяни съпруги" излезе от басейна, пременена в яркозелен бански, който подчертаваше великолепно всички нейни прелести. Красавицата показа изваяно и стегнато коремче и умопомрачителни крака.

Феновете отбелязаха, че Лонгория изглежда много впечатляващо. Но мнозина подозираха, че актрисата носеше твърде тесен бански.

Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 9 гласа.

Свързани новини