Отидете към основна версия

2 983 5

Дейвид и Виктория Бекъм на семейна почивка в Хърватия (СНИМКИ)

  • дейвид бекъм-
  • виктория бекъм-
  • хърватия

Вдъхновен от красивия залез, Дейвид запечатва с камера романтична целувка със съпругата си

Снимкa: БГНЕС

Дейвид и Виктория Бекъм заедно с най-малките си деца прекарват последните летни дни на почивка в Хърватия. Двойката сподели снимки от пътуването в социалните мрежи.

Ако се съди по снимките, почивката на звездното семейство е натоварена. Компанията се вози на яхта, наслаждава се на местната кухня и живописни гледки. Вдъхновен от красивия залез, Дейвид запечатва с камера романтична целувка със съпругата си.

В своя Instagram профил английската звезда попита Виктория дали е харесала новата му "лятна" прическа, а тя отговори с възхитително емоджи.

Дейвид също така се оплака, че 12-годишната му дъщеря Харпър, към която винаги е проявявал особена нежност, расте твърде бързо. Той не пропусна възможността да промотира няколко спортни бранда.

"Времето, прекарано със семейството, е най-ценното. Изпращам ви целувки. Обичам те, Дейвид Бекъм", написа Виктория в профила си в социалната мрежа Instagram.

Може би с пътуване до Хърватия Дейвид реши да отпразнува скорошната победа на футболния си клуб Интер Маями във финала за Купата на лигата. Лионел Меси подписа с клуба това лято. Преди мача в четвъртфинала за Купата на лигата Харпър Бекъм изведе известния футболист на терена, държейки го за ръка.

Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.

Свързани новини