Отидете към основна версия

22 657 74

След раздялата с Красен Кралев Виктория Петрова се влюби в бизнесмен

  • виктория петрова-
  • красен кралев-
  • връзка-
  • нова връзка-
  • нов мъж

Бившият спортен министър също от известно време е с нова любов

Виктория Петрова отново се опитва да бъде щастлива с нов мъж. От около месец водещата на новините по bTV излиза със заможен бизнесмен, научи „Уикенд". Мъжът е добре сложен и с няколко години по-голям от нея. Красавицата се запознала с господина около своя рожден ден, който бе на 30 август. В началото звездата на bTV подходила с недоверие и само приятелски с мъжа, но той успял да я спечели с упоритост и с това, че не се отказал да я ухажва.

Богаташът често ѝ подарявал пищни и красиви букети, като понякога ги изпращал в телевизията, разкриват нейни колеги. Виктория сияела от щастие, но все още се притеснявала дали това няма да е поредното ѝ разочарование.

До момента тя все не успява да случи на подходящ мъж. Както е известно, красивата журналистка има един провален брак с оператора Добромир Иванов, който ѝ изневери и двамата без време ce разведоха. След това Петрова се залюби с плейбоя Петър Бакърджиев, но и той я изостави заради миската Гергана Гунчева, която го дари с двама синове. След него амбициозната варненка имаше няколко по-кратки афери с мъже, които не са известни, но всичките неминуемо завършваха с раздяла. После красавицата се залюби с бившия спортен министър ОТ ГЕРБ - Красен Кралев.

Двамата бяха заедно 6 години, като периодично се носеха слухове за раздяла и бебета, но в крайна сметка миналото лято политикът я заряза. Той се раздели с Виктория заради моделката Петя Велкова, която потвърди, че е с него вече повече от година и половина.

„Заедно сме, така е", лаконично каза Велкова.

Петя е на 36 години и е била пиар, след това бранд мениджър, бизнесдама, а последното ѝ поприще е политиката. Миналата година тя изненадващо се кандидатира за народен представител от „Изправи се, БГ”.

Днес Петя Велкова се наслаждава на любовта си с Красен Кралев, когото успя да отмъкне от Виктория Петрова. Новинарката от bTV дълго страдаше за бившия политик, но изглежда, вече е успяла да го забрави и се надява, че най-после е открила любовта в лицето на настоящия си възлюбен.

Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 70 гласа.

Свързани новини