Отидете към основна версия

3 184 13

Публикуван е смъртният акт на Матю Пери

  • смъртен акт-
  • матю пери-
  • причина за смъртта-
  • аутопсия

В него не се съобщава причината за смъртта на актьора

Снимка: ЕРА/БГНЕС

Внезапната смърт на актьора Матю Пери миналия месец беше обвита в мистерия, но смъртният акт хвърля повече светлина за края на актьора, съобщава Business Insider .

Смъртният акт, който беше получен от няколко издания, включително E!News разкри, че актьорът е починал в 16:17 ч. местно време в събота, 28 октомври, както и че е намерен в безсъзнание в джакузито си. Съдебните лекари са направили аутопсия на тялото на актьора, но все още не са обявили причината за смъртта. Когато това се установи, актът за смъртта му ще бъде актуализиран.

Пастрокът на Пери, бившият водещ на "Dateline" Кийт Морисън, е този, който обяви смъртта на Пери. Той беше видян пред къщата на актьора в нощта, в която почина. Смъртта на Пери миналия месец предизвика вълна от съболезнования и коментари от приятели, колеги и фенове. Актьорът беше най-известен с ролята си на Чандлър Бинг в "Приятели" и с мисията си в подкрепа за тези, които се борят със зависимостите и наркоманията. Пери беше погребан на 3 ноември, а на церемонията присъстваха семейството и приятели, включително колегите му от "Приятели", припомня Digi24.

Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.

Свързани новини