Отидете към основна версия

4 707 52

Роден чалга певец заряза дубайски шейх заради български депутат

  • живко добрев-
  • чалга певец-
  • дубайски шейх-
  • любовник

Това, което се знае за политика, е, че е бизнесмен от една от десните партии

Чалга изпълнителят Живко Добрев несъмнено е по-популярен със сексуалните си подвизи, отколкото с музикалната си кариера.

Прави впечатление, че напоследък може да бъде забелязан на родна земя все по-често. Оказва се, че причината за това е новата му любов – депутат от родния парламент.

Двойката е заедно от няколко месеца, но певецът хлътнал до уши и даже зарязал дубайския шейх, с когото бяха заедно дълги години.

Освен това арабинът остарял и вече не бил толкоз привлекателен, а и там отдавна нямало любов. Живко бил с него единствено заради солидната месечна издръжка, с която покривал разходите по луксозния си живот в столицата на Великобритания, пише "Уикенд".

Той дори не пропускаше да се показва в социалните мрежи с луксозните си придобивки. Според слуховете с родния политик се запознали в социалните мрежи покрай сексуалната си ориентация.

Това, което се знае за него, е, че е бизнесмен от една от десните партии, но далеч не е от най-активните в пленарна зала. За сметка на това пък е доста активен в леглото, за радост на Живко.

Неговият портфейл също бил доста активен в покриването на разходите по модните прищевки на чалгаджията, който от години няма нито един хит или пък участие. Завистниците шушукат, че компенсира музикалната си пасивност на други места, предимно застлани с чаршафи.

Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 24 гласа.

Свързани новини