Отидете към основна версия

1 706 22

След успешната година Лили Иванова готви ново турне и бутиков концерт

  • лили иванова-
  • концерт-
  • турне-
  • певица

Очаква се новият бутиков концерт на примата да се проведе през май в Народния театър "Иван Вазов"

Лили Иванова изпраща изключително успешна 2023 година. Проведе национално турне, както и стилен бутиков концерт в Народния театър през май, а в края на годината и два спектакъла в зала 1 на НДК, отзвукът от които все още продължава.

Лили няма намерение да спре дотук, а ще зарадва многобройните си почитатели с ново национално турне през 2024-а, което ще започне през май и ще продължи до декември, като ще обхване най-големите градове в страната. Ще пее и на места, на които не е била предишни години.

„Тя отново ще има бутиков концерт в навечерието на 24 май в Народния театър. Той ще бъде обвързан с издаването на нов албум, който ще се казва „Два белега“ по новата ѝ песен по текст на Мартин Карбовски, музика на Огнян Енев и аранжимент на Ангел Дюлгеров. Тя беше изпълнена на концертите ѝ в НДК. В албума ѝ ще бъдат включени и нейни хитове с нов аранжимент, както и песните „Покруса“ по текст на Дамян Дамянов и „Сълза“ на Надежда Захариева. Лили отдавна не ги беше пяла, в зала 1 на НДК ги изпълни в новите им аранжименти на Ангел Дюлгеров. Албумът ще излезе преди бутиковия концерт, за да може да бъде представен на него“, сподели за пръв път личният ѝ пиар и мениджър Николай Недеков пред "Галерия".

Примата, известна с желязната си дисциплина и изключителен перфекционизъм, започва първите репетиции още на 11 януари, за да поддържа топ форма, защото тя е една от малкото изпълнителки, които пеят на живо. Тя държи на това, че гласът е инструмент, който също трябва да се поддържа. Както една цигулка не можеш да я настроиш половин час преди концерт, а свириш на нея всеки ден, така и тя. Иванова е сред малкото популярни изпълнители у нас, които имат страхотно чувство за мода и актуалните модни тенденции.

Тя гледа много италианска телевизия и си сверява часовника с тях и като продукция, и като аранжименти, и по отношение на модата, която е най-голямата ѝ страст. Абонирана е за всички издания на модната библия VOGUE, получава ги от Лондон, Париж и Милано. Често пътува с екипа си до Милано, където местните световни бутици са много уважителни към творчеството ѝ. Лили Иванова пазарува от „Ив Сен Лоран“, „Баленсиага“, „Алекзандър Маккуин“, „Бърбъри“, „Дискуеърд“, а за обувки залага на „Версаче“ и „Живанши“. Примата си купува дрехи и аксесоари почти изключително от Милано и от бутици, които внасят мода от Италия.

Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 9 гласа.

Свързани новини