Отидете към основна версия

3 851 27

Чалга звездата Ариа открадна гаджето на колежка (СНИМКА)

  • ариа-
  • певица-
  • поп фолк-
  • цветан петков-
  • гадже-
  • нов мъж

Младата певица се хвана с бизнесмен, който имаше връзка и с Лияна

Поп фолк певицата Ариа отново се носи на крилете на любовта след скандалната раздяла с футболиста Георги Йомов. Сега тя е щастлива в любовта с известен бизнесмен, който преди това си лягаше с нейната колежка Лияна.

Близки до певицата издават, че е влюбена в заможния господин, а навръх Нова година Ариа реши да покаже тяхна обща снимка, с което официално да обяви връзката им, която пазят в тайна от няколко месеца.

2024 година двамата са посрещнали в култовия ресторант Novikov в Истанбул. Приближени до изпълнителката казват, че всяка сутрин той събуждал младата и талантлива певица с букет цветя и закуска в леглото. Въпросният нов мъж на певицата се казва Цветан Петков.

Клюките из светските среди гласят, че Цветан дълго време се борил за сърцето на певицата. Тя пък била доволна от факта, че няма намерение да я спира от участията ѝ по клубовете, тъй като досега всичките ѝ мъже недоволстваха от това.

Припомняме, че преди няколко години Цветан въртеше любов и с друга чалга дива. Лияна беше официална негова половинка, но различията в характерите им се проявиха и прекратиха интимните си отношения. Със сигурност в списъка му с интимни афери присъстват и други имена от родния шоубизнес, тъй като е сочен за един от най-красивите и желани мъже в родните светски среди.

Поставете оценка:
Оценка 2 от 8 гласа.

Свързани новини