Отидете към основна версия

3 093 16

Хайди Клум не се притеснява да ходи гола у дома си

  • хайди клум-
  • модел-
  • гола-
  • нудисти-
  • деца-
  • дом

Клум непрекъснато се разхождала гола из дома, докато децата ѝ растели

Снимка: БГНЕС/ EPA

Изкусителният модел Хайди Клум не е голям фен на носенето на дрехи, особено когато си е у дома, съобщава "People".

В епизода на подкаста "Call Her Daddy" в сряда, 50-годишният немски модел разговаря с водещaта Алекс Купър за това, че харесва плажове за нудисти, добавяйки, че се опитва да внесе този свободен манталитет и в дома си.

"Искам да кажа, опитвам се да бъда такава и с децата си. Очевидно, когато знам, че няма чужди хора. В градината си съм гола до кръста", казва Клум. "Затова понякога се случва да дойдат и да кажат: "Знаеш ли мамо, идва моят приятел, еди кой си, облечи си горнището". Аз отговарям: "Че кога не съм го слагала, когато идват приятелите ти, разбира се, че ще се облека".

По-късно в разговора Купър се обади на дъщерята на Клум, Лени, за да я попита за най-лошите навици на майка ѝ, което накара 19-годишното момиче да се замисли как майка ѝ често се е разхождала гола, докато е растяла, пише dir.bg.

"Притеснявах се да каня приятели, защото мама често се печеше гола край басейна, а майките на моите приятели не правят това и се случваше да се уплаша как ще я заварим. Но си мислех, че е нормално. Приятелите ми се държаха странно, но това беше толкова нормално в нашето семейство", казва дъщеря ѝ.

Клум има четири деца - Лени, Хенри, Йохан и Лу от бившия си мъж Сийл.

Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 13 гласа.

Свързани новини