Отидете към основна версия

3 512 50

Имате ли дарба на екстрасенс: 9 признака, че сте надарени със специални сили

  • дарба-
  • екстрасенс-
  • суперсили

Има ли начин да разберете дали умеете да виждате това, което другите не успяват?

Снимкa: Shutterstock

Много хора имат определени „суперсили“. Но често те, за съжаление, остават "спящи“ до края на живота им.

Всеки от нас е уникален. Да, не всеки има дарба, но мнозина я притежават, въпреки че не винаги е очевидна. За да се прояви, трябва да държите чакрите си отворени, а също така да се вслушвайте във вътрешните си усещания. Възможно е вашият дар вече да се усеща. Ето как се случва това.

Често ли ви се случва да предвиждате бъдещето?

Мнозина отдават това на богат житейски опит и логика, но защо тогава не всеки може да види бъдещето? Ако често ви се случва да усещате предварително как ще постъпи този или онзи човек или предварително разбирате какво ще доведе това или онова действие за вас, това означава, че … имате дарбата. Веднъж е инцидент, но ако се случва често, тогава можете да се считате за надарен със специални сили човек.

Имате силно развита интуиция

Ако усещате опасността, идваща от хора или събития на някакво свръхфино ниво, или лесно усещате лъжите, тогава имате силно развито шесто чувство. Интуицията е, когато изобщо не анализирате ситуацията, а в същото време можете да предвидите някои важни резултати. И след това те наистина се сбъдват. Интуицията се проявява дори в банални ситуации.

Сънувате впечатляващи сънища

Наличието на дарба се определя и от сънищата – при надарените със специални сили хора те се запомнят много добре и в тях виждате какво се случва в реалния живот. В това отношение не се изисква идентичност на събитието. Например, ако насън сте се скарали със сродната си душа и в същия ден се появи разногласие, това също е пророчески сън. Не е задължително да е точно същото като събитията в живота.

Често намирате правилните хора

Умеете да правите правилния избор при общуване. Например, не ви се иска да общувате с някои хора и после се оказва, че те наистина са изключително негативни и дори са ваши прикрити недоброжелатели. Допускате в живота си само тези, които ви носят добро, защото на някакво невидимо по-високо ниво на съзнанието „четете“ вибрациите на другите хора.

Случват ли ви се често съвпадения?

Например, мислили сте за някой човек и той вече ви е написал съобщение в социалната мрежа или се обажда, за да ви каже нещо много важно. Започвате да правите нещо ново и веднага след това се случват благоприятни събития, които ви помагат да постигнете най-добри резултати. Внезапните събития и съвпаденията показват, че сте избрали правилния път или, обратно, по този начин Вселената се опитва да ви предупреди за нещо. Не бива да се пренебрегват такива знаци.

Вашите врагове винаги получават това, което заслужават

Ако това се случва почти винаги, това означава, че сте надарени с много мощна енергия. Вашите чувства пряко засягат съдбата на този, който ви е предал или ви е измамил, направил ви е нещо лошо. Това показва изключително силна връзка с енергията на Вселената.

Имате късмет

Често излизате от всяка трудна ситуация без особени щети, постоянно сте на правилното място и в точното време. Това е един от скритите признаци, че имате мощна интуиция. Особено важно е да се отбележат някои трудни ситуации, когато късметът не ви напуска нито за миг. Мислите си: „Това вече е краят“, но тогава ситуацията се разрешава по невероятния начин.

Хората ви казват, че имате лечебни ръце

Психическите способности също са свързани с тактилните усещания. Ако докоснете някого и той каже, че докосването ви е накарало болката ви да изчезне, това говори много красноречиво за специалните ви сили. Ако вашето докосване е много приятно и способно да успокои душата на друг човек - също. Най-вероятно умеете да прехвърлите част от енергията си на други хора чрез докосване и това е мощен дар, който малцина имат щастието да притежават.

Животните се държат странно около вас

Кучетата могат да проявят немотивирана агресия или, обратно, рязко да се успокоят, а котките (особено черните) са привлечени от вас и не ви възприемат като заплаха. Ако собствениците на домашни любимци ви споделят, че последните не се държат по този начин с никой друг, това значи, че те усещат вашата мощна енергия. Най-вероятно имате психическа дарба, която четириногите приятели разпознават безпогрешно.

Автор: Лора Костова, happy-woman.bg

Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 15 гласа.

Свързани новини