Отидете към основна версия

2 646 11

Николаос Цитиридис се завръща на екран, но в БНТ

  • николаос цитиридис-
  • бнт-
  • на екран

Водещият вече преговарял с държавната телевизия, а завръщането му на екрана се очаква през есента

Снимка: Facebook

Бившата надежда на bTV Николаос Цитиридис, от когото се очакваше да замени Слави Трифонов, но се провали тотално, сега щял да се пробва в БНТ, твърди "Уикенд". Водещият вече преговарял с държавната телевизия, а завръщането му на екрана се очакнало през есента.

Поканата от Емил Кошлуков била да започне още от сега, но Цитиридис се готвел за серия от различни гастроли. Откакто не работи в bTV той възобнови комедийните си предавания, започна усилено да репетира с барабаните, с които не се бе занимавал сериозно, откакто е завършил и сега искал да направи национално турне. Цитиридис щял да обикаля страната с варненския рапър Боро Първи.

В БНТ били убедени, че той е правилният човек за тях. На „Сан Стефано“ 29 смятали, че се е провалил в bTV заради некадърността на програмните директори на телевизията, а не заради личността на самия Цитиридис.

Че има затопляне на отношенията по оста БНТ-Цитиридис стана ясно и от „Вечерното шоу“ на телевизията майка, в което той гостуваше и бе представен като супер успешен професионалист.

Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 18 гласа.

Свързани новини