Отидете към основна версия

1 278 3

Колко похарчи Дженифър Лопес, за да разкаже на света за любовта си с Бен Афлек?

  • дженифър лопес-
  • бен афлек-
  • нов албум-
  • документален филм

Проектът, финансиран от Джей Ло, се състои от три части - албум, придружаващ филм и документален филм

Снимка: ЕРА/БГНЕС

Като певица тя изпълнява песен със заглавие Love Don't Cost a Thing, но в живота не се оказа точно така. Дженифър Лопес похарчи 20 милиона долара, за да разкаже на света за любовта си с Бен Афлек, пише в обширен материал специализираното издание за шоубизнес Variety, предава "Сега". Проектът, финансиран от Джей Ло, се състои от три части - албумът This Is Me... Now, придружаващ филм This Is Me... Now: A Love Story и документален филм The Greatest Love Story Never Told.

Почти 20 години по-късно двойката отново се събра, като този път Лопес и Афлек успяха да се оженят.

Във филма певицата ще разкаже за неуспешните си връзки и пътят към голямата любов с Бен Афлек. Освен че е герой във филма, носителят на две награди "Оскар" също така е работил по реализацията му. В The Greatest Love Story Ever Told участва и Джейн Фонда, с която Джей Ло се запознава през 2005 г. на снимачната площадка на "Свекървище".

Албумът и филмите идват на фона на появили се в интернет кадри на двойката, на които Афлек изглежда нещастен и отегчен. На наградите "Златен глобус" певицата беше попитана защо съпругът ѝ изглежда така на общите им снимки, а 54-годишната Лопес лаконично отговори, че Афлек е щастлив с нея.

Да се надяваме, че самофинансираната продукция няма да се окаже фиаско от ранга на "Джили" и "Момичето от Джърси" - двамата съвместни филма на Бенифър от 2002 и 2004 г., чийто неуспех подпечата раздялата им.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.

Свързани новини