Отидете към основна версия

1 224 7

Влогърка, даваща родителски съвети, получи максимална присъда за насилие над деца (ВИДЕО)

  • ютубър-
  • влогър-
  • родител-
  • родители-
  • съвети за родители-
  • насилие над деца-
  • присъда

42-годишната майка на шест деца призна, че е упражнявала физическо и емоционално насилие над децата си

Бивша ютубърка, която давала родителски съвети онлайн, беше осъдена на до 30 години затвор, след като призна, че е упражнявала физическо и емоционално насилие над децата си.

Руби Франки, майка на шест деца от Юта, която давала съвети за възпитание чрез популярния някога видео блог, наречен "8 Passengers", убедила двете си най-малки деца, че са зли, обладани и трябва да бъдат наказани, за да се покаят.

42-годишната жена и нейната бизнес партньорка, консултантката по психично здраве Джоди Хилдебрандт, се признаха за виновни по четири обвинения в тежко насилие над деца.

По време на изслушването за произнасяне на присъдата Франки отправила послание към децата си, които не се появили, за да видят майка си в затвора: "Никога няма да спра да плача за това, че нараних нежните ви души. Готовността ми да пожертвам всичко за вас беше майсторски манипулирана в нещо много грозно. Взех от вас всичко, което беше меко, безопасно и добро."

Преди ареста си през 2023 г. Руби Франки вече е противоречива фигура в света на родителските влогове. Тя и съпругът ѝ са критикувани онлайн за някои родителски решения, включително за това, че забраняват на най-големия си син да излиза от спалнята си в продължение на седем месеца заради шеги с по-малкия си брат. В други видеоклипове Руби Франки разказва как няма да занесе обяда на една от децата си в детската градина, което го е забравило вкъщи, и как заплашва да отреже главата на плюшена играчка на момиче, за да я накаже, че прави бели в къщата.

Каналът "8 Passengers" в YouTube е спрян, а Кевин Франки е подал молба за развод.

Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 4 гласа.

Свързани новини