Отидете към основна версия

5 409 19

Николаос Цитиридис обиди жестоко участничките в "Ергенът", те му отвърнаха

  • николаос цитиридис-
  • водещ-
  • комедиант-
  • ергенът-
  • участнички

Комедиантът не спести грубия език към "ергенките", те му се ядосаха и свалиха обидно видео от профила му

Бившият водещи Николаос Цитиридис се заяде с най-обсъжданото предаване у нас "Ергенът" и вбеси участничките му.

След като официално слезе от екран, Цитиридис се завърна на добре познатата сцена на "Комеди клуба", където в момента няма какво да му наложи цензура и съвсем открито може да изрази мнението си за шоуто на бившите му шефове от bTV.

"На мен ми харесва това предаване, защото е обединяващо. Каквото и да стане, ние сме обединени около "Ергенът" и най-вече жените около ергена... защото всички са к*рви", с тези думи започна пред новата си публика Цитиридис, който само допреди няколко месеца бе принуден да интервюира всички отпаднали участнички от "Ергенът" една по една.

"Миналата година даже, за да опровергаят цялото нещо, вкараха девствено момиче във формата и това беше девствената к*рва", продължи да се подиграва на дамите в предаването Николаос.

Феновете на "Ергенът" определиха шегичката на Нико като отчаян опит за рейтинг на гърба на някой друг.

След като разбраха какви сипе по техен адрес обаче, някои от участничките се засегнаха и му отвърнаха със своя порция нападки, като се стигна до там, че клипът с коментарите към т. нар. "ергенки" бързо бе свален заради докладвания за "нападение".

"Върнете ми видеото, ергени. Някой се е обидил...", написа към ново видео в профила си в Инстаграм Николаос. "Вчера ми свалиха видеото за момичетата от "Ергенът". Някой го е докладвал, защото не го е харесал... според мен това са к*рвенски номера", не отстъпи от мнението си Цитиридис.

Комедиантът обаче не се вълнува много от това кого е обидил и продължава със хапливите коментари. Все пак вече не е на договор с bTV и никой не може да го ограничава да споделя нефилтрираното си мнение по наболелите в обществото проблеми.

Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 23 гласа.

Свързани новини