Отидете към основна версия

1 864 6

Печеливш билет от лотария за 36 млн. долара остана непотърсен

  • билет-
  • лотария-
  • милиони-
  • сащ-
  • флорида

Дори собственикът на милионите да се появи внезапно, той пак ще остане без нищо

Снимкa: Shutterstock

В САЩ спечелил от лотарията не си потърси наградата и се лиши от 36 милиона долара, пише Business Insider. Както заявиха организаторите на лотарията, наложило се е да отменят резултатите от тегленето, тъй като победителят така и не се свързал с тях.

Печелившите числа били 18-39-42-57-63. Megaball - 7 и множителят - 3x. Крайният срок за получаване на джакпота от $36 милиона бил 11 февруари тази година. Дори собственикът на милионите да се появи внезапно, той пак ще остане без нищо - това са правилата. Известно е, че печелившият билет е закупен през август 2023 г. в град Джаксънвил.

Както вече стана известно, около 80 процента от джакпота ще бъдат дарени за благотворителност, а останалите ще бъдат преразпределени между други наградни фондове.

Това не е първият път, когато многомилионен джакпот остава непотърсен във Флорида. Печеливш билет за Florida Lotto на стойност 44 милиона долара е бил продаден на 14 юни 2023 г. от бензиностанция Sunoco в Кисими, но е останал непотърен. Срокът му изтекъл през декември 2023 г.

Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 7 гласа.

Свързани новини