Отидете към основна версия

2 442 7

Внезапно почина съпругът на лейди Габриела и бивш на Пипа Мидълтън - Томъс Кингстън

  • томъс кингстън-
  • пипа мидълтън-
  • кейт мидълтън-
  • лейди габриела-
  • почина-
  • кралско семейство

Кралят и кралицата са били уведомени за внезапната смърт на Кингстън

Снимка: БГНЕС/ EPA

Съпругът на лейди Габриела и бивш приятел на Пипа Мидълтън - Томъс Кингстън, почина на 45-годишна възраст, съобщава DailyMail.

В изявление, публикувано във вторник от името на лейди Габриела Кингстън, Мартин и Джил Кингстън, Джоана Конъли и Ема Мъри, се казва:

„С най-дълбока скръб обявяваме смъртта на Томъс Кингстън, нашият любим съпруг, син и брат. Том беше изключителен човек, който озари живота на всички, които го познаваха. Смъртта му беше голям шок за цялото семейство и ние ви молим да уважавате нашата поверителност, докато скърбим за смъртта му."

Лейди Габриела, която в момента е 56-а в линията за наследяване на британския трон след баща си, по-големия си брат и две малки племенници, не е работещ член на кралското семейство. Тя и по-големият ѝ брат, лорд Фредерик Уиндзор, са израснали в апартамент в двореца Кенсингтън и са посещавали събития като Trooping the Color с останалата част от кралското семейство, но тя работи като журналист на свободна практика. Ела, както я познават приятели, е и талантлива певица. Тя издаде две песни през 2020 г. в полза на Playing For Change Foundation, организация с нестопанска цел, която насърчава положителната промяна чрез музика.

Лейди Габриела и Томъс Кингстън често се присъединяваха към кралското семейство на събития като Уимбълдън, Роял Аскот и тържествата за платинения юбилей на кралица Елизабет през 2022 г. Двойката също присъства на погребението на кралица Елизабет през септември 2022 г. Също така, те се появиха публично с кралица Камила преди по-малко от две седмици, когато се присъединиха към нея на събитието Честване на Шекспир на 14 февруари.

Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 4 гласа.

Свързани новини