Last news in Fakti

28 Февруари, 2024 10:32 2 387 7

Внезапно почина съпругът на лейди Габриела и бивш на Пипа Мидълтън - Томъс Кингстън

  • томъс кингстън-
  • пипа мидълтън-
  • кейт мидълтън-
  • лейди габриела-
  • почина-
  • кралско семейство

Кралят и кралицата са били уведомени за внезапната смърт на Кингстън

Внезапно почина съпругът на лейди Габриела и бивш на Пипа Мидълтън - Томъс Кингстън - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Съпругът на лейди Габриела и бивш приятел на Пипа Мидълтън - Томъс Кингстън, почина на 45-годишна възраст, съобщава DailyMail.

В изявление, публикувано във вторник от името на лейди Габриела Кингстън, Мартин и Джил Кингстън, Джоана Конъли и Ема Мъри, се казва:

„С най-дълбока скръб обявяваме смъртта на Томъс Кингстън, нашият любим съпруг, син и брат. Том беше изключителен човек, който озари живота на всички, които го познаваха. Смъртта му беше голям шок за цялото семейство и ние ви молим да уважавате нашата поверителност, докато скърбим за смъртта му."

Говорител на двореца казва, че крал Чарлз и кралица Камила са били информирани за смъртта на Кингстън.

„Кралят и кралицата бяха информирани за смъртта на Томъс и се присъединиха към принц и принцеса Майкъл от Кент и всички, които го познаваха, в скърбенето на много обичан член на семейството. По-специално, Техни Величества изпращат най-искрените си мисли и молитви на Габриела и на цялото семейство Кингстън“, се казва в изявлението на говорителя на двореца.

Кингстън е починал в Глостършир в неделя, като службите за спешна помощ са били извикани на мястото малко след 18:00 часа. Въпреки че причината за смъртта е неустановена, няма подозрителни обстоятелства или други страни.

Кингстън е работил като директор в Devonport Capital. Според биографията му на уебсайта на компанията той има бакалавърска степен по икономическа история от Бристолския университет и преди това е работил в Schroders и Voltan Capital, пише Edna.bg, позовавайки се на сп. "Пийпъл".

Лейди Габриела и Томъс Кингстън

Неочакваната кончина на Кингстън настъпва по-малко от пет години след кралската му сватба с лейди Габриела, 42-годишната дъщеря на принц и принцеса Майкъл от Кент. Двойката обяви годежа си през септември 2018 г., а на 18 май 2019 г. сключиха брак в параклиса "Свети Георги" в замъка Уиндзор - почти една година след венчавката на принц Хари и Меган Маркъл на същото място на 19 май, 2018 г.

В сладко намигване към семейната традиция, булката носеше диамантена тиара в руски стил с ресни, която също беше носена от нейната баба, принцеса Марина, херцогиня на Кент, и нейната майка, принцеса Майкъл от Кент, в дните на сватбата им.

Списъкът с гости на сватбата включваше много членове на кралското семейство, включително кралица Елизабет (първа братовчедка на баща ѝ) и принц Хари (изненадващо появяващ се само седмици след раждането на сина му).

Преди това Томъс Кингстън излизаше с по-малката сестра на Кейт Мидълтън. Въпреки че двойката прекрати връзката си около 2011 г., Пипа (която сега е омъжена за Джеймс Матюс) и Кингстън останаха приятели през годините.

Всъщност Кингстън и лейди Габриела присъстваха на сватбата на Пипа през май 2017 г. - и Пипа и нейният съпруг върнаха услугата като гости на сватбата на Кингстън и лейди Габриела две години по-късно.

Лейди Габриела, която в момента е 56-а в линията за наследяване на британския трон след баща си, по-големия си брат и две малки племенници, не е работещ член на кралското семейство. Тя и по-големият ѝ брат, лорд Фредерик Уиндзор, са израснали в апартамент в двореца Кенсингтън и са посещавали събития като Trooping the Color с останалата част от кралското семейство, но тя работи като журналист на свободна практика. Ела, както я познават приятели, е и талантлива певица. Тя издаде две песни през 2020 г. в полза на Playing For Change Foundation, организация с нестопанска цел, която насърчава положителната промяна чрез музика.

Лейди Габриела и Томъс Кингстън често се присъединяваха към кралското семейство на събития като Уимбълдън, Роял Аскот и тържествата за платинения юбилей на кралица Елизабет през 2022 г. Двойката също присъства на погребението на кралица Елизабет през септември 2022 г. Също така, те се появиха публично с кралица Камила преди по-малко от две седмици, когато се присъединиха към нея на събитието Честване на Шекспир на 14 февруари.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 др Гей Билтс

    20 2 Отговор
    Тези кралското семейстов са ги бустерирали всичките с една и съща партида. Затова и внезапно взеха да ни освобождават от присъствието си един по един.

    Коментиран от #6

  • 2 ЕВРОНЮЗ

    10 1 Отговор
    Ужас, кога е починал този и още да не е призован Путин.???? 😂😂😂
  • 3 Хамид

    8 0 Отговор
    Путин е виновен
  • 4 Живял е

    8 0 Отговор
    като Фауст, повикал го е Мефистофел.
  • 5 Фаучи

    8 0 Отговор
    Един Файзер, втори Файзер, трети… тромб.
  • 6 Кир Чопетков

    7 0 Отговор

    До коментар #1 от "др Гей Билтс":

    Специалната кинг-сайз партида с повечко спайк протеини за по-бяла кожа.
  • 7 Бойкот на алчните от О.Л.Х.

    8 0 Отговор
    Ваксините вече започнаха да действат ефективно...