Отидете към основна версия

4 321 37

Мъж кани непознати за "тройка" със снимки на мастурбиращата си жена, тя не знае

  • мастурбация-
  • секс-
  • тройка

Двамата отдавна не правели секс

Снимка: Shutterstock

Съпруга случайно хванала мъжа си да изпраща нейни голи снимки на други момичета. За случилото се потърпевшата сподели във форума Mumsnet.

Първият тревожен звънец в отношенията на двойката била, когато един ден тя видяла снимка на пениса му в неговия телефон. Мъжът обяснил, че е мислил да го изпрати в отговор на интимна снимка от колега, но се е опомнил и не го е направил. Тя му повярвала и му простила.

Няколко години по-късно семейството изпаднало финансово с натрупани големи дългове. Жената започнала да работи седем дни в седмицата. Тъй като все още трябвало да се грижи за детето, тя била много уморена и рядко правела секс с мъжа си. „Чувствах се разбита“, каза тя.

Един ден телефонът ѝ се счупил. За да потърси нещо важно в интернет, тя решила да използва смартфона на съпруга си. Отворила браузър в него и внезапно се озовала във фалшивия акаунт на мъжа в X. Така тя разбра мръсната тайна на съпруга си.

Мъжът си кореспондирал с много жени. Той уверявал всички, че със съпругата му отдавна искат да опитат тройка и ги подканвал да се присъединят. За да докаже на непознатите жени, че съпругата му е добра в секса, той им изпращал снимки, на които тя мастурбира. Жената подчертава, че това интимно съдържание било предназначено изключително за нейния съпруг. За нея най-ужасното било, че лицето ѝ се вижда на всички тези снимки.

След случая тя изгонила съпруга си от къщата и отишла за малко при родителите си. Въпреки това жената признава, че не може да го остави да си тръгне, тъй като се нуждае от парите, които съпругът ѝ печели, за да изхранва децата си и себе си.

Сега мъжът прекарва нощите на дивана. Той се извинил многократно, но тя вече не му вярвала. Засега жената избрала да се примири с такъв брачен живот, въпреки че признава, че не е сигурна дали има достатъчно сили и търпение за това.

Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 12 гласа.

Свързани новини