Отидете към основна версия

19 062 46

Порно модел търси гадже: Богат, неженен, висок и с поне 15 см...

  • порно звезда-
  • гадже-
  • изисквания

Алиша Дейвис е качила всичките си изисквания във въпросник в интернет

Порно модел сподели, че избира потенциалните си гаджета с помощта на въпросник в интернет. Тя изброи в TikTok строгите си изисквания към желаещите да отидат на среща с нея.

Моделът на OnlyFans Алиша Дейвис, известна като @littlebrunettebaddie, приписва своята строгост на опита. Според жената тя се е научила и сега знае точно какво има нужда от мъжете. Работата в секс индустрията и спомените за неуспешни срещи накарали Дейвис да организира подбор на мъже за срещи чрез специален формуляр.

Бъдещата половинка на Дейвис трябва да е богат и да има кола, да не е бил женен преди и да не иска да има деца. Изисква мъжете да бъдат трудолюбиви, самоуверени, прями и с добро чувство за хумор. Дейвис също така очаква нейният приятел да участва в порно клипове с нея безплатно на OnlyFans, както и да ѝ позволи да създава еротично съдържание с други мъже и жени.

Дейвис има изисквания и към външния вид на партньора си. Той трябва да бъде напомпан и височината му трябва да бъде най-малко 183 сантиметра. Моделът отхвърля и кандидати с пенис с неподходяща дължина: тя се нуждае от 15 до 22 сантиметра. Ако мъжът отговаря на всички критерии, тя ще го оцени за среща.

Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 51 гласа.

Свързани новини