Отидете към основна версия

7 193 13

Деси Стоянова и новото ѝ начинание: Ето каква е цената на един курс при бившата водеща

  • деси стоянова-
  • преди обед-
  • ново начинание-
  • семинари-
  • цена

Семинарите ѝ се радват на голям интерес

Десислава Стоянова се сбогува със зрителите след 12 години като водеща на "Преди обед" и общо 17 години работа в bTV. Деси се разплака искрено, което натъжи многобройните ѝ почитатели, които се надяват, че раздялата ѝ с телевизията няма да е окончателна.

Моментът бе толкова трогателен, че дори дългогодишният ѝ партньор Сашо Кадиев се завърна като гост в студиото, за да прегърне старата си приятелка в този емоционален момент.

Водещата остана в сърцата на зрителите с очарователната си усмивка, чувството за хумор, бързата журналистическа реакция и острия си език, когато критикуваше заслужено.

"След 12 години затварям тази страница в професионалната си биография по собствено желание", заяви журналистката.

Тя вече има ново поприще, което досега съчетаваше с работата си в bTV, но сега ще се отдаде изцяло на него. От няколко години Стоянова обучава хора по презентационни и медийни умения, известни още като публично говорене, и бизнесът ѝ върви отлично.

Курсовете ѝ не са евтини, цените достигат до 790 лв., но въпреки това семинарите ѝ се радват на голям интерес, а записванията се правят месеци предварително. Участниците в курсовете са много доволни, както споделят тези, които са ги преминали.

Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 35 гласа.

Свързани новини